theatersporttoernooi-van-het-noorden-improvisatie-theater-assen-podium-zuidhaege

Tickets

Bestel jouw tickets via onderstaande knop

Theatersport Toernooi van het Noorden

Het Theatersport Toernooi van het Noorden (TTN) komt op 30 september en 1 oktober naar Podium Zuidhaege! Dit is de eerste keer dat het unieke toernooi in Assen neerstrijkt.

Theatersport is een vorm van improvisatietheater die zich kenmerkt door korte scènes van maximaal vijf minuten. De scènes worden volledig ter plekke verzonnen – geïmproviseerd – door de spelers. Tijdens een theatersportwedstrijd spelen twee teams tegen elkaar. Een deskundige jury (rechters) geeft punten en bepaalt op die manier de winnaar. Het winnen van de wedstrijd is een mooi streven, maar uiteindelijk gaat het erom dat de teams een geweldige voorstelling voor én met het publiek neerzetten.

Bij het TTN staan plezier en ontwikkeling voorop. Om beide te bereiken streeft de organisatie naar het creëren van een ‘huiskamergevoel’, waardoor zowel het publiek als de spelers een mooie tijd hebben. Rechters bewaken het verloop van de voorstellingen en beoordelen zo objectief mogelijk; zij zijn er ook voor de spelers. Op het TTN proberen rechters zo veel mogelijk bij te dragen aan de ontwikkeling van de teams door middel van constructieve feedback.

Bestel jouw ticket en kom kijken! Misschien word jij wel net zo enthousiast als de spelers en ga je zelf ook met improvisatie aan de slag.

Klik hier en lees meer over Theatersport van het Noorden.

Andere events

Misschien ook iets voor jou

Tickets