Aanmelden

Mail Etienne via de aanmeldknop hieronder
Meld aan

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten | Donderdag van 19.00 tot 20.00 uur

Vanaf eind september 2023 volg je bij Podium Zuidhaege danslessen van Etienne Hoogstraten, Nederlands kampioen in de Ballroom en Classic Show Dance! Tijdens de lessen leer je de uitdagende basis van de Engelse Wals, Tango en de Quickstep.

Etienne gaat elke donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur lesgeven. Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je op door een mail te sturen naar ballroom-aaa@outlook.com

Aansluitend op de les krijgen dansende Ballroomparen van 21.00 tot 22.00 uur de mogelijkheid om samen te trainen tijdens de Ballroom Practice Open. Deelnemen aan de Ballroom Practice Open kost €5,- per training (graag contant betalen). Het is niet nodig om je vooraf aan te melden.

Over de docent
Etienne is al sinds zijn negende levensjaar actief in de danswereld. Zijn ouders deden aan stijldansen en als Etienne zich goed gedroeg, mocht hij altijd met hen mee. Thuis corrigeerde hij zijn ouders vaak, want hij kende al hun passen door met zijn wijs- en middelvinger op de tafel mee te dansen. Dat was voor zijn ouders genoeg reden om Etienne zelf te laten dansen.

Sindsdien is Etienne het wedstrijdcircuit ingerold. Wat begon met een regionaal wedstrijdje in de klasse 6 tot 12 jaar, eindigde uiteindelijk met meerdere WK’s en EK’s door het professionele veld van Europa heen. Via de dans heeft hij zijn partner Anneke Poort leren kennen en sindsdien zijn ze meer internationaal gegaan. Met lessen, trainingskampen en wedstrijden buiten de grenzen van Nederland hebben ze veel ervaring opgedaan die nu gerijpt is om te delen.

6f471cadc51af66552c60671e2f9 edited

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou
han-mulder-cursus-fotografie-podium-zuidhaege-assen-kunsteducatie

Fotografie

Verken de wereld van fotografie met Fotoschool Asssen