Aanmelden

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor coaching? Bereik Karin via de mail karin@fladdercoaching.nl of telefonisch via 06-18298047.
Meld aan

Fladder Coaching

Coaching met muziek door Karin | Diverse tijden

Coaching met muziek bij stress en burn-out klachten

Zullen we even samen ‘stil staan’? Ontzettend spannend, maar zo belangrijk om niet constant door te denderen. Middels muziek gaan we aan de slag om jouw stress te verlagen. We kijken naar wat jij nodig hebt om dit te bereiken, in behapbare stappen.

Om te beginnen…je hoeft absoluut niet muzikaal te zijn om aan de slag te gaan met coaching middels muziek. 

Individuele sessies

Aan de slag gaan met coaching middels muziek kan een waardevolle aanvulling zijn bij de behandeling van een burn-out, omdat het kan helpen om stress te verminderen, emoties te uiten en verwerken en het algemene welzijn te verbeteren.

Muziek luisteren en maken
Een sessie bestaat uit een deel muziek luisteren en daarnaast daadwerkelijk muziek maken. Ieder mens heeft bij liedjes vaak bepaalde associaties met gebeurtenissen of fases in het leven. Dit kan bijvoorbeeld met tekst te maken hebben. Daarnaast kan muziek luisteren ook wat doen met jouw gevoel, het geeft je rust of je voelt je erdoor opgejaagd. Voor iedereen is het heel persoonlijk voor welke muziek dit geldt. 

Na het luisteren bespreken we wat jouw ingebrachte muziek met jou doet en voor jou betekent. Tijdens het muziek maken kunnen we diverse instrumenten gebruiken of zingen we met onze eigen stem.

  • Muziek kan helpen om emoties te kanaliseren en te uiten, waardoor stress en spanningen kunnen worden vermindert
  • Door het luisteren naar rustgevende muziek of het zelf maken van muziek kan je tot rust komen en ontspannen
  • Het biedt de mogelijkheid om creatief bezig te zijn en emoties en gedachten op een andere manier te uiten dan met woorden
  • Het maken van muziek kan een gevoel van voldoening geven en het zelfvertrouwen versterken

Bovenstaande sessies zijn individueel en hebben een lengte van drie kwartier. Het aantal gewenste sessies bespreken we tijdens de eerste afspraak, dit kan tussentijds altijd aangepast worden. Ook bespreken we jouw hulpvraag, waarmee je aan de slag wilt. Uiteraard gerelateerd aan een burn-out of stressklachten. 

De sessies zijn mogelijk op de maandag of woensdag overdag. De kosten per sessie bedragen 60 euro. 

Aanmelden 
Opgave voor de individuele sessie kan via het volgende mailadres: karin@fladdercoaching.nl of telefonisch via 06- 18288047. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust! Meer informatie vind je op www.fladdercoaching.nl.

Over Karin
Wat ooit begon op 17 jarige leeftijd als hobby, mag ik nu gebruiken in mijn werk. Muziek! Gitaarles, het zingen in een koor, zangles, meedoen aan de Kunstbende met mijn eigen geschreven lied en het zingen in mijn allereerste bandje.  Ik kon veel kwijt in deze hobby: creativiteit, mijn gedachten in teksten, plezier en de sociale contacten. 

c3659542ea

Na het behalen van mijn diploma van de opleiding MBO- Sociaal Pedagogisch Werk, ben ik vrijwel direct in de zorg gaan werken. Inmiddels is dat dik 20 geleden en heb ik heel wat werkervaring n mijn rugzak mogen stoppen. 

De laatste jaren ben ik werkzaam in de GGZ, binnen diverse klinieken. Clienten met diverse hulpvragen zie ik voorbij komen en met uiteenlopende problematiek. In al die jaren heb ik vooral gekeken naar waar hun kracht ligt en te denken in mogelijkheden. 

In al die jaren nam ik mijn gitaar weleens mee en zong ik af en toe liedjes met de cliënten. In 2019  kwam ik op een kliniek te werken waar al een aanbod was met muzikale activiteiten. Hier is mijn interesse voor de opleiding Vaktherapie Muziek ontzettend gegroeid. Ik zag het effect van muziek.  In 2024 zal ik afstuderen aan deze mooie opleiding en inmiddels ben ik ook aan de slag als muziektherapeut. 

De naam Fladder Coaching is ontstaan vanuit de gedachte dat ik het iedereen gun om lekker rond te kunnen fladderen in zijn/haar leven. Doen waar een ieder zich goed bij voelt en daar energie uithalen.  

Naast dit mooie werk, heb ik een gezin met 3 kinderen en ben ik getrouwd. In mijn leven heb ik een aantal hobbels en bobbels mee gemaakt. Dit heeft mij gemaakt tot de persoon die in nu ben.  Onder andere:  stabiel , open minded, rustig, empathisch en transparant. 

Lees meer over Karin hier

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten