Tickets & info

Tickets voor de Asser Praat kosten €12,50 en zijn verkrijgbaar via onderstaande knop. De show start om 14:00 in de Schalm.

Asser Praat: over Assen, Assenaren en hoe het zo gekomen is (2e editie)

Asser Praat is een praatshow, die sinds het eerste begin in 2016 een groeiende schare fans kent. Voor het negende seizoen van deze praatshow is zaal De Schalm in Podium Zuidhaege de plek waar het allemaal gebeurt. Presentatoren Bernd Otter en Kars Klok zorgen elk van de drie edities voor interessante gasten en boeiende onderwerpen, vaak vergezeld door oude en nieuwere beelden van Assen.

Of het nu een ode wordt aan een vergeten stadgenoot, een minilezing, een kort debat dan wel jeugdherinneringen, de vlotte afwisseling voorkomt elk gevoel van verveling. Vaste onderdelen zijn een geschiedenisquiz, een positief kritische uitsmijter van oud-theaterdirecteur Bert Naarding en muziek van duo Luiekees: Arwin Warners en Robert Jan van Hoogdalem.

D3 0044 1 edited

Het duo voorziet de show van passende liedjes, als het even kan speciaal voor de gelegenheid geschreven. Ook al dan niet aanstormend talent uit Assen heeft een plek op het Asser Praat-podium.

Programma
het programma voor deze editie is nog niet bekend, maar bevat alle vaste onderdelen. Saai wordt het in ieder geval niet. Het biedt kijkjes in het Assen van vroeger, maar richt ook de blik op de stad van nu. De presentatoren waken ervoor dat het hoogdravend wordt en altijd gemoedelijk blijft.

Tickets & info
De tweede editie is zondagmiddag 17 november en begint om 14 uur. Entree is 12,50 euro, inclusief koffie of thee in de pauze. Bestel hier tickets.

Het programma is een activiteit van de Asser Historische Vereniging. 

De volgende editie kan ook vast in de agenda: 9 maart 2025, eveneens 14 uur. Het programma volgt.

Tickets