Vind je weg naar het podium

Podium Zuidhaege is het andere podium in Assen. Kom je voor het eerst naar Podium Zuidhaege? Of ben je benieuwd hoe je je weg vind binnen het gebouw? Bekijk hier meer over de bereikbaarheid.

Plattegrond & lokalen

Binnen Podium Zuidhaege zijn veel verschillende ruimtes te vinden. Dit is natuurlijk nodig om de diverse activiteiten goed te kunnen verzorgen. Bekijk links waar je de 2 theaterzalen en het theatercafé met bijbehorende bar kan vinden voor een event of een optreden. Of bekijk waar de muzieklokalen en repetitieruimtes zich bevinden, voor bijvoorbeeld je dansles of een cursus.

Op dit moment zijn wij druk bezig om de aankleding van ons gebouw compleet te vernieuwen en passend te maken met onze nieuwe huisstijl.

Vanaf het station

Met maar 600 meter verwijderd van het Assen Station is Podium Zuidhaege erg goed te bereiken met het openbaar vervoer! Loop vanaf het station met 350 meter de Stationsstraat uit. Ga hierna linksaf op de Oostersingel en het Podium bevind zich na 150 meter aan je linker hand. Onderweg kom je onder andere de stations hond Mannes en het Drents Museum tegen.

Kom je vanuit het centrum? Ga langs het Drents Museum en loop ons tegemoet.

Met de auto

Ook met de auto is Podium Zuidhaege goed te bereiken. Tijdens je bezoek kun je op het parkeerterrein achter ons gebouw parkeren. Let op: registreer wel je kenteken bij de computer aan de bar of bij de receptie direct bij binnenkomst om gebruik te maken van onze parkeervergunning. Het is je eigen verantwoordelijkheid om je kenteken aan te melden. 

Laat je inspireren

Ontdek meer

Over

Podium Zuidhaege
podium-zuidhaege-assen-5

Teampagina

Ontdek wie er werken
podium-zuidhaege-assen-4

Programma

Bekijk de opkomende events