CreatorZ

Na het succes van het eerste jongerenpanel tijdens Urban Art Festival GOTCHA! wordt het tijd voor een vernieuwd en nog beter jongerenpanel: CreatorZ!

Wat is CreatorZ?

CreatorZ is het jongerenpanel van Podium Zuidhaege. Bij CreatorZ krijg je een unieke kans om actief betrokken te zijn bij alles wat er gebeurt in Podium Zuidhaege.

Wat ga je doen bij CreatorZ?

Als lid van ons jongerenpanel ga je meedenken over de bestaande programmering. Jouw ideeën en feedback zijn essentieel om onze evenementen en activiteiten nog beter te maken. Denk mee over welke artiesten we boeken, welke workshops we organiseren, en hoe we onze bezoekers de beste ervaring kunnen geven.

Wat bieden we jou?

Hoe kan je je aanmelden voor CreatorZ?

We kijken er naar uit om kennis te maken en het ff helemaal AnderZ te doen. Meld je aan voor 19 juli via onderstaande knop. Meer informatie over het panel en de eerste ontmoeting ontvang je later via de mail!

Wat’s next?

Meer informatie over het panel en de eerste ontmoeting ontvang je later via de mail! Vragen? Stuur een mail naar communicatie@podiumzuidhaege.nl of stuur Lotte Folkersma (voorzitter van CreatorZ) een bericht via 0612773233

Welk team zit er achter CreatorZ?

Lotte Folkersma – Voorzitter CreatorZ
Marije Terra – Medewerker Marketing & Communicatie van Podium Zuidhaege
Elena van Heeringen – Medewerker Marketing & Communicatie van Podium Zuidhaege
Anna Abdulova – Programmeur Podium Zuidhaege