jeugdtheaterfestival-podium-zuidhaege-assen

Tickets

Bezoekers kunnen hier hun tickets voor de voorstelling 'Wij vinden dat het tijd wordt voor iets liefs’ bestellen.

JeugdTheaterFestival

Familievoorstelling ‘Wij vinden dat het tijd wordt voor iets liefs’

Waar maak jij je kwaad over? Wat vind jij belangrijk? Wat frustreert je? Laat jouw stem horen tijdens de 21e editie van het JeugdTheaterFestival bij Podium Zuidhaege in Assen! Speciaal voor theaterliefhebbers vanaf 12 jaar oud, dit jaar in een compleet nieuw jasje.

Tijdens deze familievoorstelling ‘Wij vinden dat het tijd wordt voor iets liefs’ geniet je van een opwindende show. Neem jouw familie, vrienden en buren vooral mee om te komen kijken. De voorstelling is interessant voor ouders met kinderen en levert leuke onderlinge gesprekken op. In feite is het ook gemaakt vanuit jongeren die tegen hun ouders, politici en de volwassen wereld protesteren. Een voorstelling vol expressie en verandering wacht op jou!

De 21e editie van het JeugdTheaterFestival is een samenwerking tussen Podium Zuidhaege en Jeugdtheater Wildpark.

Tickets
Bezoekers t/m 18 jaar oud betalen slechts €5,- entree voor de voorstelling. Bezoekers ouder dan 18 jaar betalen €7,50 om de voorstelling te komen bekijken.

Programma
15.00
Aanvang voorstelling ‘Wij vinden dat het tijd wordt voor iets liefs’. Naderhand is er een Q&A met de spelers.


In ‘Wij vinden dat het tijd wordt voor iets liefs’, proberen vier jonge mensen de regels van hun generatie te herschrijven. In een fysieke, beeldende rollercoaster aan gedachten en korte acts op de beats van Woody Veneman, pogen zij een liefdevolle ode te brengen aan zichzelf en de ander.

BESTE VOLWASSENEN,

WIJ SCHRIJVEN DIT AAN JULLIE OMDAT WE MET KLEM WILLEN ZEGGEN DAT JULLIE MASSAAL MOETEN KOMEN LUISTEREN NAAR ONS. DAT WORDT NAMELIJK EENS TIJD, VINDEN JULLIE NIET?

WE ZITTEN NAMELIJK NOGAL IN DE SHIT. EN TROUWENS… WIJ NIET ALLEEN, JULLIE OOK! IEDEREEN EIGENLIJK. MAAR WIJ MOETEN NOG WEL EVEN VERDER. ONS LEVEN BEGINT NAMELIJK PAS. TOEN WIJ ER NOG NIET WAREN ZIJN ER DOOR ALLEMAAL VOLWASSENEN BESLISSINGEN GENOMEN WAAR WIJ NOGAL LAST VAN HEBBEN. OVER HET MILIEU EN AANVERWANTE ZAKEN. JULLIE WETEN BEST WAT WIJ BEDOELEN.

EN NU VRAGEN WIJ ONS AF OF ONZE SCHOUDERS STERK GENOEG ZIJN OM ALLES TE DRAGEN. DUS; EEN LIEFDEVOL GESPREK LIJKT ONS WEL OP Z’N PLAATS. OF NOU JA, OF HET LIEF WORDT, DAT WETEN WE NOG NIET.

LIEFS

Lekker en actueel frustratietheater. Regisseur Lenneke Maas maakt er een vibrerend geheel van in een felle explosie van actuele frustraties. De jeugd en toekomst: genoeg om je kwaad over te maken. En wat is het theater dan een schitterende plek om daar lucht aan te geven.


Regie & concept: Lenneke Maas
Spel: Laura Simons, Bibian Smit, Kwint Stukker, Rachelle van Westerop
Muziek: Woody Veneman
Vormgeving: Elian Smits
Lichtontwerp: Geert Colsen

unnamed

Tickets