Deel artikel

Heb je vragen na aanleiding van het lezen van het artikel? Neem contact met ons op!

Meld je aan als host voor Gluren bij de Buren

Tijdens Gluren bij de Buren veranderen huiskamers en tuinen in tijdelijke podia met een intieme sfeer. Enthousiaste deelnemers stellen hun huiskamer of tuin open voor een act en voor publiek uit de buurt. Op zondag 3 juli tussen 13:00 en 18:00 uur speelt, zingt, danst, struint en gluurt de hele stad door de huiskamers en tuinen!

Hosts gezocht in Assen

Ben je een geboren host, wil je je (nieuwe) buren ontmoeten, stel je graag je tuin open voor een toffe act, of ben je gewoon benieuwd hoe jouw tuin eruit ziet als podium?

Voor de editie in Assen op  3 juli 2022 zoekt de organisatie locaties. Heb jij een tuin óf huiskamer en wil je die wel een dagje openstellen voor een leuke act? Geef je dan uiterlijk 22 mei op als host. Jouw huiskamer of tuin wordt dan één middagje het toneel voor een act die drie keer max. 30 minuten optreedt. Meld je nu aan! 

Informatiebijeenkomst

Op 14 juni is er een informatiebijeenkomst voor alle mensen die hun huiskamer of tuin hebben aangemeld voor Gluren bij de Buren Assen. Deze bijeenkomst is van 19:30 – 22:00 uur in het Theatercafé van Podium Zuidhaege. Let op: aanmelden als host kan tot 22 mei 2022.

 

Andere artikelen

Misschien ook interessant

MOVEME! Festival voor Dans bij Podium Zuidhaege in Assen 24-26 mei 2024

Na twee succesvolle edities is het driedaagse festival MOVEME! terug bij Podium Zuidhaege. MOVEME! is hét showcasefestival voor dans in Assen waar dansers, makers, docenten, onderzoekers en liefhebbers van alle leeftijden samenkomen. Ontdek nieuw talent, leer over (inclusie) dans en geniet van voorstellingen en films die de kracht van dans belichten! De derde editie van…
Meer zien

Dansmaker Pim Steemers neemt als artist-in-residence amateurdans uit Noord-Nederland onder de loep

Autodidact dansmaker Pim Steemers werkt op verschillende plekken in het noorden van het land aan zijn amateur- en semiprofessionele voorstellingen. De komende tijd verblijft hij als artist-in-residence in Podium Zuidhaege voor zijn project 'Nordic Roots of a Dancer'. Onder de noemer Studio Z – productiehuis faciliteert Podium Zuidhaege plekken in eigen huis waar professionele kunstenaars…
Meer zien