Deel artikel

Heb je vragen na aanleiding van het lezen van het artikel? Neem contact met ons op!

Samenwerking met Developpe Dance Intensive (DDI) en Podium Zuidhaege: een tweedaags dansavontuur 27 en 28 december

DDI NOTENKRAKER

Deelname aan de betoverende tweedaagse Notenkraker Winter Intensive kost €125. Hiervoor krijg je verschillende lessen én twee plaatsen voor je publiek bij de presentatie op de 28e. Voor degenen die zich aanmelden vóór 15 december hebben we een speciale actie! Je krijgt namelijk ons unieke souvenir-sweatshirt cadeau, als blijvende herinnering aan deze magische danservaring.

De Notenkraker Mini-Workshop voor de jonge dansers van 7-8 jaar kost €12,50.

Een sweatshirt kan apart worden besteld voor €25, zodat ook ons jongste dansers een leuke herinnering aan deze bijzondere ervaring hebben. Reserveer gauw je plek en doe mee met deze unieke kerstklassieker!

Programma

Begin de dag met een fijne balletles als startpunt. ’s Middags duiken we in de Notenkraker choreografie, met zowel klassieke balletstijlen als dynamische werelddans.

Op 28 december staat de dag in het teken van plezier en uitdaging. De ochtendlessen bestaan uit vrolijke werelddans en daarna gaan we aan de slag met repetities om de choreografie van dag één te verfijnen. Om 17:30 uur sluiten we af met een leuke presentatie waarbij onze mooie choreografieën aan het publiek zullen tonen!

Doe mee bij Podium Zuidhaege aan deze dynamische Notenkraker Winter Intensive en leer van onze professionele en enthousiaste docenten!

meer informatie en aamelding hier

Andere artikelen

Misschien ook interessant

Dansmaker Pim Steemers neemt als artist-in-residence amateurdans uit Noord-Nederland onder de loep

Autodidact dansmaker Pim Steemers werkt op verschillende plekken in het noorden van het land aan zijn amateur- en semiprofessionele voorstellingen. De komende tijd verblijft hij als artist-in-residence in Podium Zuidhaege voor zijn project 'Nordic Roots of a Dancer'. Onder de noemer Studio Z – productiehuis faciliteert Podium Zuidhaege plekken in eigen huis waar professionele kunstenaars…
Meer zien

Celliste en artist-in-residence Teodora Nedyalkova onderzoekt de symbiotische relatie tussen muziek en natuur.

Teodora Nedyalkova, een celliste met inter(nationale) prijzen op haar naam, komt als artist-in-residence in februari 2024 naar Podium Zuidhaege. Ze onderzoekt de symbiotische relatie tussen muziek en natuur. Onder de noemer Studio Z – productiehuis faciliteert Podium Zuidhaege plekken in eigen huis waar professionele kunstenaars aan een artistiek onderzoeksproject kunnen werken.  Haar onderzoek richt zich…
Meer zien

Podium Zuidhaege gesloten in de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is dit jaar van 19 februari 2024 t/m 25 februari 2024. In deze week is Podium Zuidhaege gesloten voor bezoekers en publiek. Er vinden geen activiteiten plaats. Meer informatie over de openingstijden in alle vakanties en feestdagen van 2024 staan hier.
Meer zien