Deel artikel

Heb je vragen na aanleiding van het lezen van het artikel? Neem contact met ons op!

Zuidhaege in voorjaarsvakantie gesloten – kleurwedstrijd voor kinderen

In de voorjaarsvakantie is Podium Zuidhaege gesloten,  maar kinderen hoeven zich niet te vervelen! Download hieronder onze dierenkleurplaat, print hem en uit en maak er je eigen kunstwerk van.

De mooiste creatie belonen we met 2 vrijkaarten voor de jeugdtheater voorstelling ‘De Grijsaards’ die speelt op zondagmiddag 20 maart.

Lever jouw kleurplaat tussen 28 februari en 4 maart in bij de bar van Podium Zuidhaege. Vergeet niet je naam, leeftijd en een e-mailadres te vermelden op de achterkant. Alle kleurplaten krijgen een mooi plekje in de foyer. Op 6 maart krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Op maandag 28 februari opent Podium Zuidhaege weer haar deuren voor cursussen, voorstellingen, lezingen, exposities en meer. We zien je dan graag weer!

Andere artikelen

Misschien ook interessant

Dansmaker Pim Steemers neemt als artist-in-residence amateurdans uit Noord-Nederland onder de loep

Autodidact dansmaker Pim Steemers werkt op verschillende plekken in het noorden van het land aan zijn amateur- en semiprofessionele voorstellingen. De komende tijd verblijft hij als artist-in-residence in Podium Zuidhaege voor zijn project 'Nordic Roots of a Dancer'. Onder de noemer Studio Z – productiehuis faciliteert Podium Zuidhaege plekken in eigen huis waar professionele kunstenaars…
Meer zien

Celliste en artist-in-residence Teodora Nedyalkova onderzoekt de symbiotische relatie tussen muziek en natuur.

Teodora Nedyalkova, een celliste met inter(nationale) prijzen op haar naam, komt als artist-in-residence in februari 2024 naar Podium Zuidhaege. Ze onderzoekt de symbiotische relatie tussen muziek en natuur. Onder de noemer Studio Z – productiehuis faciliteert Podium Zuidhaege plekken in eigen huis waar professionele kunstenaars aan een artistiek onderzoeksproject kunnen werken.  Haar onderzoek richt zich…
Meer zien

Podium Zuidhaege gesloten in de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is dit jaar van 19 februari 2024 t/m 25 februari 2024. In deze week is Podium Zuidhaege gesloten voor bezoekers en publiek. Er vinden geen activiteiten plaats. Meer informatie over de openingstijden in alle vakanties en feestdagen van 2024 staan hier.
Meer zien