Deel artikel

Heb je vragen na aanleiding van het lezen van het artikel? Neem contact met ons op!

Zuidhaege in voorjaarsvakantie gesloten – kleurwedstrijd voor kinderen

In de voorjaarsvakantie is Podium Zuidhaege gesloten,  maar kinderen hoeven zich niet te vervelen! Download hieronder onze dierenkleurplaat, print hem en uit en maak er je eigen kunstwerk van.

De mooiste creatie belonen we met 2 vrijkaarten voor de jeugdtheater voorstelling ‘De Grijsaards’ die speelt op zondagmiddag 20 maart.

Lever jouw kleurplaat tussen 28 februari en 4 maart in bij de bar van Podium Zuidhaege. Vergeet niet je naam, leeftijd en een e-mailadres te vermelden op de achterkant. Alle kleurplaten krijgen een mooi plekje in de foyer. Op 6 maart krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Op maandag 28 februari opent Podium Zuidhaege weer haar deuren voor cursussen, voorstellingen, lezingen, exposities en meer. We zien je dan graag weer!

Andere artikelen

Misschien ook interessant

Podium Zuidhaege gaat internationaal: artist-in-residence Ramon Arowak zoekt artistieke samenwerking op met Malta

Ramon is geen onbekende bij Podium Zuidhaege: als eigenaar van dansschool Arowak Dance Centre en het creatieve brein achter het confidence trainingstraject This Is Me brengt hij zijn aanstekelijke energie en een flinke dosis talent naar ons podium. Voor zijn onderzoeksproject als artist-in-residence reist hij af naar Malta, waar hij in samenwerking met choreografe Florinda…
Meer zien