core-sax-quartet-studio-z-concert-podium-zuidhaege

Uitverkocht

De lunchplekken zitten vol

Studio Z | Lunchconcert Core Sax Quartet | VOL

Laat je meevoeren door de betoverende klanken van het Core Sax Quartet! Op zondag 3 december zijn de getalenteerde, jonge saxofonisten te gast voor een lunchconcert bij Podium Zuidhaege in Assen. Het concert is een bijzondere samenwerking tussen Podium Zuidhaege en Muziekkamer Assen en maakt deel uit van het RACHMANINOV 150 FESTIVAL ASSEN.

Muzikanten Carla Martins Costeira (sopraansax), Alicia Sanchis Gil (altsax), Pilar Sotés Aldama (tenorsax) en Carlos Anadón Monteagudo (baritonsax) nemen je mee op een muzikale reis die je ziel zal raken. Passie voor muziek en vakmanschap komen samen en creëren een middag vol magie.

Tickets en lunch (VOL)
Voor slechts €7,50 reserveer je jouw plekje inclusief een lekkere lunch om tijdens het concert van te genieten. Bestel jouw tickets via de zwarte ticketknop.

Programma
String Quartet No. 12 in F major, Op. 96 ‘American’ (voor saxofoonkwartet) van Antonín Dvorák (1893). Mov. 1 en 2.

Le Tombeau de Couperin van Ravel
I. Prélude
II. Forlane
III. Menuet
IV. Rigaudon

Rapsodie sur un thème de Paganini van S. Rachmaninov

Over het Core Sax Quartet
Stel je vier muzikale zielen voor die hun saxofoons bespelen als verlengstukken van hun eigen hartslagen, en je hebt het Core Sax Quartet. Dit dynamische ensemble vond zijn oorsprong op het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Hun verhaal begint met een gedeelde passie voor muziek die dieper gaat dan noten op een blad.

De leden van het Core Sax Quartet bundelden hun krachten met één duidelijk doel voor ogen: hun unieke visie op muziek, smaak en cultuur tot leven brengen en delen met andere mensen. Dit ensemble is als een muzikale kameleon, in staat om moeiteloos te schakelen tussen een scala aan muziekstijlen. Van de majestueuze klanken van klassieke meesterwerken van componisten als Bach tot de tijdloze hits van rocklegendes als Queen; ze kunnen het allemaal.

core sax quartet studio z concert podium zuidhaege assen

Andere events

Misschien ook iets voor jou

Tickets