Toegang

De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom (liefst contant, overmaken kan). Voor meer informatie, mail naar jestola@xs4all.nl.

Vertelcafé Assen

Elke maand is het Vertelcafé in Podium Zuidhaege. Op de zondagmiddag worden verhalen verteld voor volwassenen. Uit het hoofd, elk verhaal is eigenlijk een korte voorstelling. Elke verteller heeft zijn eigen repertoire; als verteller ben je heel autonoom. De vertellers komen meestal uit de noordelijke provincies en treden door het jaar heen op allerlei plekken op.

Vertelcafé 7 april 2024
Loreo is een groep van vijf enthousiaste vertellers die graag af en toe gezamenlijk optreden. Een paar van de vertellers hebt u misschien al eens eerder gezien en gehoord in het Vertelcafe; ze zijn lid van de vertelgroepen uit Assen en Groningen. Fred uit het Broek komt uit Nijmegen en is ook al eerder bij ons te gast geweest. 

appelbloesem

Op zondag 7 april komt Loreo met een nieuw programma met oude verhalen, dat wil zeggen verhalen die al heel lang door mensen aan elkaar zijn door verteld. 

We zien u graag in ons gezellig Vertelcafe. 

Reserveren
Vooraf reserveren kan bij Jeanet Landman (verhalenvertelster en organisatie Vertelcafé). Email: jestola@xs4all.nl / Telefoonnummer: 06 13590459 

Datum: zondagmiddag 7 april, aanvang 14.30 uur. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom (liefst contant, overmaken kan).   

Vertelgroep De Verhalenhoed
Maarten, Blue en Marga zijn enkele leden van vertelgroep De Verhalenhoed, die één keer per maand op de woensdagavond bij elkaar komt om verhalen te oefenen en hun verteltechniek te verbeteren. Zou je ook wel willen leren vertellen? Kom dan een keer langs bij de Verhalenhoed.

Vertel je eigen verhaal
Wil je zelf een verhaal vertellen in het Vertelcafé? Dat kan! Stuur dan een berichtje naar jestola@xs4all.nl. Het verhaal mag maximaal tien minuten duren.

Tickets