Deel artikel

Heb je vragen na aanleiding van het lezen van het artikel? Neem contact met ons op!

BIJBAAN IN DE HORECA?

Ben jij 16 jaar of ouder en zoek je een bijbaan? Kom dan eens vrijblijvend bij ons kijken en informeer naar de mogelijkheden. 

Doordeweeks van maandag tot en met vrijdag is ons horecapunt in de foyer van 16.00 uur – 22.30 uur geopend. Het is een komen en gaan van docenten en cursisten. Ouders brengen kun kind naar de les en nemen even een kopje thee of koffie. Soms willen ze daar iets lekkers bij: een gevulde koek, een mars of een zakje snoep. Na afloop van verschillende repetities borrelen onze gasten graag nog even na in ons gezellige Theatercafé. Hierbij kunnen de borrelhapjes natuurlijk niet ontbreken. 

Ook vinden er evenementen plaats in de avonden en weekenden, wat zorgt voor de nodige afwisseling in werkzaamheden! Ook hierbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. 

Je hoeft niet aan tafel te bedienen en moeilijke bestellingen op te nemen. Wel zorg je ervoor dat de keuken netjes opgeruimd is, de vaat aan kant is en… dat onze bezoekers zich welkom voelen. Dat is nog het belangrijkste.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op met Melissa Schild planning@podiumzuidhaege.nl of kom gerust een keer langs bij Podium Zuidhaege. 

Hopelijk tot snel! 

pexels elevate 1269025

Andere artikelen

Misschien ook interessant

Bij de Strot terug op vrijdag 5 juli met een Open Mic

'Bij de Strot' is het festival waar woordkunstenaars het podium betreden om ons te inspireren en ontroeren met spoken word, poëzie, dichtkunst, muziek, dans en visuals. De Line-Up is eindelijk bekend met onder andere beeldend kunstenaar Betül Sefika en singersongwriter band Mushroom Mosis. Het festival begint op vrijdag 5 juli 2024 om 19:00. Het thema…
Meer zien

Expositie ‘Veranderend Landschap’ bij Podium Zuidhaege in samenwerking met Het Drentse Landschap, Drents Archief en Sake Elzinga

Van 23 mei tot 19 juli 2024 komt weer een bijzondere expositie naar Podium Zuidhaege. 'Veranderend Landschap' biedt een boeiende kijk op de dynamiek van ons geliefde Drentse landschap. De tentoonstelling is een samenwerking met het Drentse Landschap, Drents Archief en fotograaf Sake Elzinga. Op 23 mei wordt de expositie feestelijk geopend om 20:00 uur…
Meer zien