Deel artikel

Heb je vragen na aanleiding van het lezen van het artikel? Neem contact met ons op!

BIJBAAN IN DE HORECA?

Ben jij 16 jaar of ouder en zoek je een bijbaan? Kom dan eens vrijblijvend bij ons kijken en informeer naar de mogelijkheden. 

Doordeweeks van maandag tot en met vrijdag is ons horecapunt in de foyer van 16.00 uur – 22.30 uur geopend. Het is een komen en gaan van docenten en cursisten. Ouders brengen kun kind naar de les en nemen even een kopje thee of koffie. Soms willen ze daar iets lekkers bij: een gevulde koek, een mars of een zakje snoep. Na afloop van verschillende repetities borrelen onze gasten graag nog even na in ons gezellige Theatercafé. Hierbij kunnen de borrelhapjes natuurlijk niet ontbreken. 

Ook vinden er evenementen plaats in de avonden en weekenden, wat zorgt voor de nodige afwisseling in werkzaamheden! Ook hierbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. 

Je hoeft niet aan tafel te bedienen en moeilijke bestellingen op te nemen. Wel zorg je ervoor dat de keuken netjes opgeruimd is, de vaat aan kant is en… dat onze bezoekers zich welkom voelen. Dat is nog het belangrijkste.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op met Melissa Schild planning@podiumzuidhaege.nl of kom gerust een keer langs bij Podium Zuidhaege. 

Hopelijk tot snel! 

pexels elevate 1269025

Andere artikelen

Misschien ook interessant

Dansmaker Pim Steemers neemt als artist-in-residence amateurdans uit Noord-Nederland onder de loep

Autodidact dansmaker Pim Steemers werkt op verschillende plekken in het noorden van het land aan zijn amateur- en semiprofessionele voorstellingen. De komende tijd verblijft hij als artist-in-residence in Podium Zuidhaege voor zijn project 'Nordic Roots of a Dancer'. Onder de noemer Studio Z – productiehuis faciliteert Podium Zuidhaege plekken in eigen huis waar professionele kunstenaars…
Meer zien

Celliste en artist-in-residence Teodora Nedyalkova onderzoekt de symbiotische relatie tussen muziek en natuur.

Teodora Nedyalkova, een celliste met inter(nationale) prijzen op haar naam, komt als artist-in-residence in februari 2024 naar Podium Zuidhaege. Ze onderzoekt de symbiotische relatie tussen muziek en natuur. Onder de noemer Studio Z – productiehuis faciliteert Podium Zuidhaege plekken in eigen huis waar professionele kunstenaars aan een artistiek onderzoeksproject kunnen werken.  Haar onderzoek richt zich…
Meer zien

Podium Zuidhaege gesloten in de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is dit jaar van 19 februari 2024 t/m 25 februari 2024. In deze week is Podium Zuidhaege gesloten voor bezoekers en publiek. Er vinden geen activiteiten plaats. Meer informatie over de openingstijden in alle vakanties en feestdagen van 2024 staan hier.
Meer zien