Deel artikel

Heb je vragen na aanleiding van het lezen van het artikel? Neem contact met ons op!

CORONA-update per 18 februari 2022

Met ingang van vrijdag 18 februari hoeven (culturele)instellingen zich niet meer te houden aan de verplichte sluitingstijd van 22:00. Dat betekent dat publiek dat bijvoorbeeld naar een avondvoorstelling gaat nog even rustig kan napraten na afloop. Het verplichte mondkapje en de 1,5m afstand vervallen ook. Het coronatoegangsbewijs blijft t/m 25 februari van kracht.

Ik ga naar een voorstelling of presentatie

  • Bezoekers (vanaf 13 jaar) moeten tot 25 februari een coronatoegangsbewijs tonen (deze regel vervalt vanaf 26 februari).
  • Publiek hoeft géén verplichte anderhalve meter afstand meer te houden. Dit betekend dat er weer meer kaarten in de verkoop gaan.
  • Publiek hoeft géén verplicht mondkapje meer te dragen.

Ik volg lessen, een repetitie of een workshop

  • Iedereen mag/kan weer lessen volgen, repeteren, workshops volgen etc. ook ’s avonds. Groepslessen en repetities in groepsverband zijn toegestaan.
  • Het houden van 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht.
  • De QR code check is t/m 25 februari verplicht in de les- en repetitieruimtes (vanaf 18 jaar). Vanaf 26 februari is het coronatoegangsbewijs nergens meer verplicht.

De horeca mag ook weer helemaal open. Kom gezellig langs voor een lekkere cappuccino of een panini in onze foyer!

Andere artikelen

Misschien ook interessant

MOVEME! Festival voor Dans bij Podium Zuidhaege in Assen 24-26 mei 2024

Na twee succesvolle edities is het driedaagse festival MOVEME! terug bij Podium Zuidhaege. MOVEME! is hét showcasefestival voor dans in Assen waar dansers, makers, docenten, onderzoekers en liefhebbers van alle leeftijden samenkomen. Ontdek nieuw talent, leer over (inclusie) dans en geniet van voorstellingen en films die de kracht van dans belichten! De derde editie van…
Meer zien

Dansmaker Pim Steemers neemt als artist-in-residence amateurdans uit Noord-Nederland onder de loep

Autodidact dansmaker Pim Steemers werkt op verschillende plekken in het noorden van het land aan zijn amateur- en semiprofessionele voorstellingen. De komende tijd verblijft hij als artist-in-residence in Podium Zuidhaege voor zijn project 'Nordic Roots of a Dancer'. Onder de noemer Studio Z – productiehuis faciliteert Podium Zuidhaege plekken in eigen huis waar professionele kunstenaars…
Meer zien