Deel artikel

Heb je vragen na aanleiding van het lezen van het artikel? Neem contact met ons op!

CORONA-update per 18 februari 2022

Met ingang van vrijdag 18 februari hoeven (culturele)instellingen zich niet meer te houden aan de verplichte sluitingstijd van 22:00. Dat betekent dat publiek dat bijvoorbeeld naar een avondvoorstelling gaat nog even rustig kan napraten na afloop. Het verplichte mondkapje en de 1,5m afstand vervallen ook. Het coronatoegangsbewijs blijft t/m 25 februari van kracht.

Ik ga naar een voorstelling of presentatie

  • Bezoekers (vanaf 13 jaar) moeten tot 25 februari een coronatoegangsbewijs tonen (deze regel vervalt vanaf 26 februari).
  • Publiek hoeft géén verplichte anderhalve meter afstand meer te houden. Dit betekend dat er weer meer kaarten in de verkoop gaan.
  • Publiek hoeft géén verplicht mondkapje meer te dragen.

Ik volg lessen, een repetitie of een workshop

  • Iedereen mag/kan weer lessen volgen, repeteren, workshops volgen etc. ook ’s avonds. Groepslessen en repetities in groepsverband zijn toegestaan.
  • Het houden van 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht.
  • De QR code check is t/m 25 februari verplicht in de les- en repetitieruimtes (vanaf 18 jaar). Vanaf 26 februari is het coronatoegangsbewijs nergens meer verplicht.

De horeca mag ook weer helemaal open. Kom gezellig langs voor een lekkere cappuccino of een panini in onze foyer!

Andere artikelen

Misschien ook interessant

Dansmaker Pim Steemers neemt als artist-in-residence amateurdans uit Noord-Nederland onder de loep

Autodidact dansmaker Pim Steemers werkt op verschillende plekken in het noorden van het land aan zijn amateur- en semiprofessionele voorstellingen. De komende tijd verblijft hij als artist-in-residence in Podium Zuidhaege voor zijn project 'Nordic Roots of a Dancer'. Onder de noemer Studio Z – productiehuis faciliteert Podium Zuidhaege plekken in eigen huis waar professionele kunstenaars…
Meer zien

Celliste en artist-in-residence Teodora Nedyalkova onderzoekt de symbiotische relatie tussen muziek en natuur.

Teodora Nedyalkova, een celliste met inter(nationale) prijzen op haar naam, komt als artist-in-residence in februari 2024 naar Podium Zuidhaege. Ze onderzoekt de symbiotische relatie tussen muziek en natuur. Onder de noemer Studio Z – productiehuis faciliteert Podium Zuidhaege plekken in eigen huis waar professionele kunstenaars aan een artistiek onderzoeksproject kunnen werken.  Haar onderzoek richt zich…
Meer zien

Podium Zuidhaege gesloten in de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is dit jaar van 19 februari 2024 t/m 25 februari 2024. In deze week is Podium Zuidhaege gesloten voor bezoekers en publiek. Er vinden geen activiteiten plaats. Meer informatie over de openingstijden in alle vakanties en feestdagen van 2024 staan hier.
Meer zien