Galyna_Aguf

Deel artikel

Heb je vragen na aanleiding van het lezen van het artikel? Neem contact met ons op!

Opening expositie | Galyna Aguf

Opening expositie

–  voor genodigden –

Van  18:30- 19:30 uur

Galyna Aguf

30-08-2021 – 10-10-2021

Galyna Aguf is opgeleid aan de Academie voor Beeldende Kunst en Architectuur te Kiev waar zij in 1982 Cum Laude afstudeerde. Zij werkt vooral vanuit de Klassieke Academische methode van tekenen en schilderen, met veel aandacht voor de basistechnieken. Ze ontdekt daarnaast graag nieuwe technieken met bekende en minder bekende materialen. Haar passie ligt vooral bij aquarel schilderen met nadruk op kijken, perspectief en de werking van licht en schaduw. Galyna is kaderlid van de International Watercolor Society Holland. Galyna geeft daarnaast lessen en workshops in Groningen, Assen, Emmen en Zuidlaren.

Exposities in Podium Zuidhaege

Dit seizoen staan alle exposities in het teken van DE VROUW. In de ogen van de kunstenaar is zij mooi, sterk en fascinerend, of fragiel en ogenschijnlijk kwetsbaar. Ze wordt verbeeld vanuit de visie van een man, een duo van man en vrouw, vanuit een collectief van krachtige vrouwelijke kunstenaars of een piepjong vrouwelijk talent. De betrokken kunstenaars zijn van alle leeftijden en geaardheden. Er is één rode draad: de vrouw staat centraal. En ZIJ is zeker de moeite waard om te bekijken.

Komende exposities 

11-10-2021 – 28-11-2021           René Alberts & Josje Hamel

29-11-2021 – 23-01-2022           Fleur Stebis

 

Openingstijden:

maandag-vrijdag                          08:30 – 22:30 uur

zaterdag                                          08:30 – 17:00 uur

Andere artikelen

Misschien ook interessant

Podium Zuidhaege gaat internationaal: artist-in-residence Ramon Arowak zoekt artistieke samenwerking op met Malta

Ramon is geen onbekende bij Podium Zuidhaege: als eigenaar van dansschool Arowak Dance Centre en het creatieve brein achter het confidence trainingstraject This Is Me brengt hij zijn aanstekelijke energie en een flinke dosis talent naar ons podium. Voor zijn onderzoeksproject als artist-in-residence reist hij af naar Malta, waar hij in samenwerking met choreografe Florinda…
Meer zien