Galyna_Aguf

Deel artikel

Heb je vragen na aanleiding van het lezen van het artikel? Neem contact met ons op!

Opening expositie | Galyna Aguf

Opening expositie

–  voor genodigden –

Van  18:30- 19:30 uur

Galyna Aguf

30-08-2021 – 10-10-2021

Galyna Aguf is opgeleid aan de Academie voor Beeldende Kunst en Architectuur te Kiev waar zij in 1982 Cum Laude afstudeerde. Zij werkt vooral vanuit de Klassieke Academische methode van tekenen en schilderen, met veel aandacht voor de basistechnieken. Ze ontdekt daarnaast graag nieuwe technieken met bekende en minder bekende materialen. Haar passie ligt vooral bij aquarel schilderen met nadruk op kijken, perspectief en de werking van licht en schaduw. Galyna is kaderlid van de International Watercolor Society Holland. Galyna geeft daarnaast lessen en workshops in Groningen, Assen, Emmen en Zuidlaren.

Exposities in Podium Zuidhaege

Dit seizoen staan alle exposities in het teken van DE VROUW. In de ogen van de kunstenaar is zij mooi, sterk en fascinerend, of fragiel en ogenschijnlijk kwetsbaar. Ze wordt verbeeld vanuit de visie van een man, een duo van man en vrouw, vanuit een collectief van krachtige vrouwelijke kunstenaars of een piepjong vrouwelijk talent. De betrokken kunstenaars zijn van alle leeftijden en geaardheden. Er is één rode draad: de vrouw staat centraal. En ZIJ is zeker de moeite waard om te bekijken.

Komende exposities 

11-10-2021 – 28-11-2021           René Alberts & Josje Hamel

29-11-2021 – 23-01-2022           Fleur Stebis

 

Openingstijden:

maandag-vrijdag                          08:30 – 22:30 uur

zaterdag                                          08:30 – 17:00 uur

Andere artikelen

Misschien ook interessant

Dansmaker Pim Steemers neemt als artist-in-residence amateurdans uit Noord-Nederland onder de loep

Autodidact dansmaker Pim Steemers werkt op verschillende plekken in het noorden van het land aan zijn amateur- en semiprofessionele voorstellingen. De komende tijd verblijft hij als artist-in-residence in Podium Zuidhaege voor zijn project 'Nordic Roots of a Dancer'. Onder de noemer Studio Z – productiehuis faciliteert Podium Zuidhaege plekken in eigen huis waar professionele kunstenaars…
Meer zien

Celliste en artist-in-residence Teodora Nedyalkova onderzoekt de symbiotische relatie tussen muziek en natuur.

Teodora Nedyalkova, een celliste met inter(nationale) prijzen op haar naam, komt als artist-in-residence in februari 2024 naar Podium Zuidhaege. Ze onderzoekt de symbiotische relatie tussen muziek en natuur. Onder de noemer Studio Z – productiehuis faciliteert Podium Zuidhaege plekken in eigen huis waar professionele kunstenaars aan een artistiek onderzoeksproject kunnen werken.  Haar onderzoek richt zich…
Meer zien

Podium Zuidhaege gesloten in de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is dit jaar van 19 februari 2024 t/m 25 februari 2024. In deze week is Podium Zuidhaege gesloten voor bezoekers en publiek. Er vinden geen activiteiten plaats. Meer informatie over de openingstijden in alle vakanties en feestdagen van 2024 staan hier.
Meer zien