Deel artikel

Heb je vragen na aanleiding van het lezen van het artikel? Neem contact met ons op!

Meld je aan voor ons jongerenpanel en werk mee aan het GOTCHA! Urban Art Festival

Ben jij tussen de 12 en 23 jaar en wil jij een rol spelen in het organiseren van een te gek festival bij een uniek podium? Dan zoeken wij jou!

Werk mee aan het GOTCHA! Urban Art Festival
Op zaterdag 25 en zondag 26 november presenteert Podium Zuidhaege het GOTCHA! Urban Art Festival. GOTCHA! is een viering van alles wat met urban art te maken heeft; van breakdancing tot freerunning en van street art tot skateboarding. Leer van professionals tijdens workshops en masterclasses, geniet van toffe showcases en ontmoet andere urban art lovers.

Neem deel aan het jongerenpanel
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jongeren die met ons vorm willen geven aan GOTCHA! Het jongerenpanel komt vanaf donderdag 28 september wekelijks bij elkaar om samen met programmeur Anna en productieleider Mandy aan het festival te werken. Ook tijdens het festival kun je meewerken als onder andere floormanager en artiestenbegeleider. Er is een vergoeding voor je deelname beschikbaar.

Geef je op!
Pak jij deze kans om je stem te laten horen, ervaring op te doen in de evenementenbranche en te helpen bij het creëren van een onvergetelijk festival? Stuur voor vrijdag 22 september een e-mail naar info@podiumzuidhaege.nl met je naam, leeftijd en motivatie waarom jij in dit panel thuishoort.

3 1
5

Andere artikelen

Misschien ook interessant

Dansmaker Pim Steemers neemt als artist-in-residence amateurdans uit Noord-Nederland onder de loep

Autodidact dansmaker Pim Steemers werkt op verschillende plekken in het noorden van het land aan zijn amateur- en semiprofessionele voorstellingen. De komende tijd verblijft hij als artist-in-residence in Podium Zuidhaege voor zijn project 'Nordic Roots of a Dancer'. Onder de noemer Studio Z – productiehuis faciliteert Podium Zuidhaege plekken in eigen huis waar professionele kunstenaars…
Meer zien

Celliste en artist-in-residence Teodora Nedyalkova onderzoekt de symbiotische relatie tussen muziek en natuur.

Teodora Nedyalkova, een celliste met inter(nationale) prijzen op haar naam, komt als artist-in-residence in februari 2024 naar Podium Zuidhaege. Ze onderzoekt de symbiotische relatie tussen muziek en natuur. Onder de noemer Studio Z – productiehuis faciliteert Podium Zuidhaege plekken in eigen huis waar professionele kunstenaars aan een artistiek onderzoeksproject kunnen werken.  Haar onderzoek richt zich…
Meer zien

Podium Zuidhaege gesloten in de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is dit jaar van 19 februari 2024 t/m 25 februari 2024. In deze week is Podium Zuidhaege gesloten voor bezoekers en publiek. Er vinden geen activiteiten plaats. Meer informatie over de openingstijden in alle vakanties en feestdagen van 2024 staan hier.
Meer zien