Deel artikel

Heb je vragen na aanleiding van het lezen van het artikel? Neem contact met ons op!

Meld je aan voor ons jongerenpanel en werk mee aan het GOTCHA! Urban Art Festival

Ben jij tussen de 12 en 23 jaar en wil jij een rol spelen in het organiseren van een te gek festival bij een uniek podium? Dan zoeken wij jou!

Werk mee aan het GOTCHA! Urban Art Festival
Op zaterdag 25 en zondag 26 november presenteert Podium Zuidhaege het GOTCHA! Urban Art Festival. GOTCHA! is een viering van alles wat met urban art te maken heeft; van breakdancing tot freerunning en van street art tot skateboarding. Leer van professionals tijdens workshops en masterclasses, geniet van toffe showcases en ontmoet andere urban art lovers.

Neem deel aan het jongerenpanel
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jongeren die met ons vorm willen geven aan GOTCHA! Het jongerenpanel komt vanaf donderdag 28 september wekelijks bij elkaar om samen met programmeur Anna en productieleider Mandy aan het festival te werken. Ook tijdens het festival kun je meewerken als onder andere floormanager en artiestenbegeleider. Er is een vergoeding voor je deelname beschikbaar.

Geef je op!
Pak jij deze kans om je stem te laten horen, ervaring op te doen in de evenementenbranche en te helpen bij het creëren van een onvergetelijk festival? Stuur voor vrijdag 22 september een e-mail naar info@podiumzuidhaege.nl met je naam, leeftijd en motivatie waarom jij in dit panel thuishoort.

3 1
5

Andere artikelen

Misschien ook interessant

Podium Zuidhaege gaat internationaal: artist-in-residence Ramon Arowak zoekt artistieke samenwerking op met Malta

Ramon is geen onbekende bij Podium Zuidhaege: als eigenaar van dansschool Arowak Dance Centre en het creatieve brein achter het confidence trainingstraject This Is Me brengt hij zijn aanstekelijke energie en een flinke dosis talent naar ons podium. Voor zijn onderzoeksproject als artist-in-residence reist hij af naar Malta, waar hij in samenwerking met choreografe Florinda…
Meer zien