Bestel kaarten voor het festival via onderstaande knop. De ticket is inclusief de open mic en een gratis pauze drankje

Bij de Strot – Spoken Word Festival

Bij de Strot is het festival waar woordkunstenaars het podium betreden om ons te inspireren, ontroeren en verrassen met spoken word, muziek en visuals binnen een bepaald thema. Dit jaar is er ook een open mic! Bij de Strot is op vrijdag 5 juli 2024.

Het thema van 2024 is het lichaam als archief. Curator van de deze editie Bij de Strot, Lin An Phoa vertelt:

Lin An Phoa © Gaby Jongenelen cropped 1 2048x2048 1

” In Het lichaam als archief – wat we dragen, wat we doorgeven nodig ik schrijvers, muzikanten en dansers uit om via hun eigen kunstvorm te verkennen welke archieven zij zijn en willen zijn. Want terwijl we naar de geschiedenis uitreiken om te begrijpen wie we zijn, zijn we bezig de toekomstige geschiedenis te schrijven. Welke verantwoordelijkheden komen daarbij kijken, wat kiezen we te bewaren? Wat willen we helen, veranderen, voordat wij het doorgeven aan een ander? In een interdisciplinaire ontmoeting onderzoeken de kunstenaars hoe wij onze lichamen kunnen inzetten als bron van kennis en hoe we vervolgens woorden geven aan dat wat we tegenkomen. ”

Progamma en Open Mic
Het programma is nog in ontwikkeling, binnenkort maken we de artiesten bekend.

Wel kunnen artiesten zich aanmelden voor de Open Mic! Van 19:00 tot 19:45 uur nodigen we 8 artiesten uit op het podium die zich hebben aangemeld. Aanmelden kan via onderstaande knop, het formulier sluit bij 8 inzendingen. Er wordt een wachtlijst bijgehouden in geval van uitval.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste alle updates over Bij de Strot binnen te krijgen!

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Aftermovie Bij de Strot 2023

Tickets