Kaarten voor het concert kosten € 10,- en zijn te bestellen door overmaken op NL68 INGB 0004 3157 81 t.n.v. Blue Note Bigband te Assen. Kaarten liggen klaar bij de zaal, ze zijn ook te verkrijgen aan de deur.

Blue Note Bigband Concert met Judith van der Laan

Op 6 april geeft de Blue Note Bigband een concert met Judith van der Laan in Podium Zuidhaege in Assen. Het concert begint om 20.00 uur. Het programma van het concert is afwisselend en bestaat uit zang en instrumentele nummers. De band en Judith brengen muziek van onder andere Amy Winehouse, Caro Emerald, Billie Eilish, Gloria Estefan, Dionne Warwick, Aretha Franklin, Corinne Bailey Rae en Trijntje Oosterhuis.

Dit concert is een unieke kans om de Blue Note Bigband en Judith van der Laan live te zien en te horen. De band en de zangeres beloven een avond vol muziek en entertainment.

Over de band en Judith
De Blue Note Bigband is een bekende bigband uit Assen, die bijna 25 jaar bestaat. De band staat bekend om zijn uitdagende muziekkeuze en heeft een breed repertoire, van swing tot pop en latin. De Blue Note Bigband heeft met diverse bekende solisten gespeeld zoals Ilja Reijngoud en Nanouck Brassers. Judith van der Laan is een veelzijdige zangeres met een warme en krachtige stem. Ze zingt met veel passie en energie en heeft een breed repertoire, van jazz tot pop en soul.

Blue Note Bigband in Podium Zuidheage

Tickets
Kaarten voor het concert kosten € 10,- en zijn te bestellen door overmaken op NL68 INGB 0004 3157 81 t.n.v. Blue Note Bigband te Assen. De kaarten liggen dan voor je klaar bij de zaal. Kaarten zijn ook te verkrijgen aan de zaal.

Big Band Festival
Zin in een voorproefje? Op 16 maart zijn alvast een paar zangnummers van Blue Note Bigband meets Judith van der Laan te horen op het Asser Bigband Festival. Lees hier meer over het Big Band Festival.

Tickets