Aanmelden & Info

Deelname kost €10,-. Wil je deze interactieve sessie bijwonen? Meld je dan aan via wijlage@gmail.com.

Interactieve Sessie over kunsttheorie en esthetica, kunst, kwaliteit, transdisciplinariteit  door Gert Wijlage

In deze reeks interactieve sessies bespreekt Gert Wijlage kunsttheorie en esthetica, kunst, kwaliteit, transdisciplinariteit. Ontdek de verbindingen tussen kunstbeschouwing, cultuurkritiek, filosofie en de moderne maatschappij aan de hand van (beeldende) kunstwerken, architectuur en interdisciplinaire dwarsverbanden. 

De derde en laatste sessie op 1 mei staat in het teken van kunsttheorie en esthetica, kunst, kwaliteit, transdisciplinariteit. Tijdens deze sessie word je aangemoedigd om je inzichten praktisch te toetsen door middel van het maken van notities, door ze te tekenen, te beschrijven en vragen te stellen.

Aanmelden
De sessie is op woensdag 1 mei van 15.00 tot 16.00 uur in de HPK Zaal. Deelname kost €10,-. Wil je deze interactieve sessie bijwonen? Meld je dan aan via wijlage@gmail.com

gert wijlage docent kunsteducatie

Over Gert Wijlage
Gert Wijlage is beeldend kunstenaar, dichter en curator. Hij genoot zijn studie aan de Universiteit van Amsterdam en studeerde in 1984 in kunstgeschiedenis, archeologie, sociale filosofie en cultuurkritiek. Op het moment is hij werkzaam als publicist en tentoonstellingsmaker. Gert is initiator (1994) van het kunstinitiatief DeFKa Research.

Tickets