Aanmelden

Mail Etienne via de aanmeldknop hieronder of meld je aan via zijn website www.ballroom-aaa.nl
Meld aan

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten | Donderdag van 20.00 tot 21.00 uur

Volg danslessen van Etienne Hoogstraten, Nederlands kampioen in de Ballroom en Classic Show Dance! Tijdens de lessen leer je de uitdagende basis van de Engelse Wals, Tango en de Quickstep. Voor deze training heb je geen ervaring nodig, elk niveau is welkom! Koppels én solo dansers kunnen zich aanmelden!

Etienne geeft elke donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur les in de HPK Zaal. Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je op door een mail te sturen naar-aaa@outlook.com of meld je aan via zijn eigen website door het aanmeldformulier in te vullen.

Data, kosten en proeflessen
Er wordt gewerkt met blokken van 5 lessen, zo wordt er per blok 1 dans aangeleerd en kan er per blok worden ingestroomd. Tevens is elke eerste les van een blok een gratis proefles.

Kosten: van 160,- voor 150,- per persoon

Les Data
Maart : 7 – 14 – 21 – 28
April : 4 – 11 – 18 – 25
Mei : 9 – 16 – 23 – 30
Juni : 6 – 13

Aansluitend op de les krijgen dansende Ballroomparen van 21.00 tot 22.00 uur de mogelijkheid om samen te trainen tijdens de Ballroom Practice Open. Deelnemen aan de Ballroom Practice Open kost €5,- per training (graag contant betalen). Het is niet nodig om je vooraf aan te melden.

Dansen op de concerten van André Rieu
Sinds een aantal jaar geeft André Rieu een extra dimensie aan zijn concerten. Hij werkt samen met veel danskoppels die weten de gangpaden te vullen met een mooie dans die uitgevoerd wordt in formatie op André Rieu zijn muziekstukken.

Deze optredens beviel André erg goed en er is een muzikale traditie geboren. Inmiddels zijn er al 3 dansen gechoreografeerd en deze dansen kun jij u nu ook leren! U hoeft geen danservaring te hebben. Deze 3 dansen zullen aangeleerd worden volgens de officiële choreografie en worden de officiële muziekstukken van André Rieu gebruikt. Nadat de 3 dansen zijn aangeleerd zullen we deze muzikale reis afronden met een optreden met publiek. (dit is vrijwillig en geen must)

Etienne heeft alle dansen meegedanst bij vele concerten en heeft deze cursus voorgelegd bij André Rieu & Kimberly Smith en zij vinden dit een geweldig initiatief. Etienne heeft mogen dansen voor het jubileum van ” The Queen” van Verenigd Koninkrijk. Hiervoor heeft André een muziekstuk gecomponeerd en opgedragen aan “Queen Elisabeth”. Nieuwsgierig naar het resultaat, bekijk de video hieronder:

Over de docent
Etienne is al sinds zijn negende levensjaar actief in de danswereld. Zijn ouders deden aan stijldansen en als Etienne zich goed gedroeg, mocht hij altijd met hen mee. Thuis corrigeerde hij zijn ouders vaak, want hij kende al hun passen door met zijn wijs- en middelvinger op de tafel mee te dansen. Dat was voor zijn ouders genoeg reden om Etienne zelf te laten dansen.

6f471cadc51af66552c60671e2f9 edited

Sindsdien is Etienne het wedstrijdcircuit ingerold. Wat begon met een regionaal wedstrijdje in de klasse 6 tot 12 jaar, eindigde uiteindelijk met meerdere WK’s en EK’s door het professionele veld van Europa heen. Via de dans heeft hij zijn partner Anneke Poort leren kennen en sindsdien zijn ze meer internationaal gegaan. Met lessen, trainingskampen en wedstrijden buiten de grenzen van Nederland hebben ze veel ervaring opgedaan die nu gerijpt is om te delen.

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten