Aanmelden

Wil je je aanmelden, heb je nog vragen of wil je je opgeven voor een proefles? Stuur dan een mailtje naar jildaukooistrainfo@gmail.com
Meld aan

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra | Maandagavond van 18.30 tot 19.30 uur

Ontdek Jouw Danservaring!

Bij de inclusie danslessen van Jildau Kooistra en Esther Pompstra vieren ze diversiteit en is iedereen welkom, ongeacht fysieke of mentale mogelijkheden, achtergronden, of leeftijden. Dansen in een rolstoel? Ja, dat doen ze! De focus ligt op plezier en het ontdekken van jouw unieke talent, zonder complexe pasjes. Samen improviseren, ontdekken en experimenteren staat centraal. Het resultaat is een gezamenlijke voorstelling waarin ruimte is voor jouw idee├źn. Do mee en ervaar dans op een betekenisvolle manier!

Doe Mee en Breng Vrienden en Familie!

Vrienden en familie zijn van harte welkom tijdens de lessen.

  • Wanneer: Iedere maandagavond van 18:30 tot 19:30
  • Kosten: de lessen zijn gratis
  • Aanmelden: stuur een mail naar jildaukooistrainfo@gmail.com

Sluit je aan bij onze inclusie dansgroep en ontdek het plezier van dans op een manier die voor iedereen toegankelijk is!

Over de docenten

Jildau Kooistra is werkzaam als docent improvisatiedans op een dagbesteding voor mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel). In september is er een samenwerking opgezet met WerkPodium Kraack waar ze Esther Pompstra ontmoette. Esther is werkzaam als theater- en dansdocent voor mensen met een zorgvraag zoals mensen met een fysieke of verstandelijke beperking. De docenten nemen je aan de hand mee waar het nodig is en laten je los waar het kan. Het gaat er in deze lessen niet om hoe mooi je kunt bewegen, samen plezier hebben staat voorop!

IMG 2186 1
Jildau (links) en Esther (rechts)

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten