gitaarlessen ruben oosting kunsteducatie podium zuidhaege assen

Aanmelden

Mail Gitaarschool Drenthe via de aanmeldknop hieronder
Meld aan

Gitaar

Gitaarlessen bij Gitaarschool Drenthe | Diverse tijden

Ontdek de magie van muziek bij Gitaarschool Drenthe in Assen, de ultieme bestemming voor muziekliefhebbers op zoek naar meeslepende gitaar- en baslessen. Gitaarschool Drenthe, voorheen bekend als Gitaarschool Bart Mooten, gaat bij Podium Zuidhaege verder met een frisse en eigentijdse benadering van muziekonderwijs.

Gitaarschool Drenthe gelooft dat muziek meer is dan alleen noten en akkoorden, maar ook gaat over het koesteren van creativiteit en het ontketenen van muzikale expressie. De toegewijde docenten begrijpen dat elke leerling uniek is, en daarom wordt elke les speciaal ingericht om aan jouw individuele behoeften en doelen te voldoen. Grijp deze kans om jouw muzikale dromen waar te maken!

Lestijden
Woensdag van 13.00 tot 21.00 uur
Donderdag van 17.30 tot 21.00 uur
Vrijdag van 13.45 tot 18.15 uur

Aanmelden
Neem contact op met Gitaarschool Drenthe via info@gitaarschooldrenthe.nl. Wil je je inschrijven voor een gratis proefles? Dat kan via de website van Gitaarschool Drenthe.

Over Gitaarschool Drenthe
Met jarenlange ervaring in het onderwijzen van gitaar- en basgitaarvaardigheden, hebben de docenten van Gitaarschool Drenthe talloze leerlingen geholpen om hun muzikale dromen waar te maken. Of je nu een absolute beginner bent of een gevorderde muzikant, de lessen zijn ontworpen om je uit te dagen en je vaardigheden te verbeteren op een tempo dat bij jou past.

Gitaarschool Drenthe Rond 12

Contactgegevens
info@gitaarschooldrenthe.nl
www.gitaarschooldrenthe.nl

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten