basgitaar lessen ruben lennaerts podium zuidhaege assen

Aanmelden

Mail Ruben via de aanmeldknop hieronder
Meld aan

Basgitaar

Basgitaarlessen van bassist Ruben Lennaerts | Diverse tijden

Wil jij je favoriete liedjes coveren? Of wil je juist de diepte in op het gebied van theorie, techniek en groove? Docent Ruben Lennaerts helpt je met zijn basgitaarlessen graag om jouw muzikale ambities waar te maken!
Tijdens de lessen staan jouw plezier en ambities centraal. Aan de hand van jouw favoriete liedjes of genres helpt Ruben je bewust te worden van techniek, theorie, timing en groove.

Lessen duren een halfuur, kosten €20,- per keer en kunnen in overleg met de docent ingepland worden. Stuur een mail naar rjtlennaerts@gmail.com om je aan te melden.

Over de docent
Op zijn 16e begon Ruben op de basgitaar en sindsdien is zijn passie voor het instrument alleen maar groter geworden. In 2019 is hij als bassist afgestudeerd aan de Academie voor Popcultuur. Sindsdien zijn Ruben en zijn basgitaar de halve wereld over gereisd om op te treden in onder andere Amerika en door Europa. Met zijn passie voor de muziek en de kennis die hij de afgelopen 15 jaar heeft opgedaan, helpt hij jou graag om jouw doelen te bereiken.

Ruben live met Blanks!

ruben lennaerts basgitaar basgitaarles kunsteducatie podium zuidhaege assen

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten