ita-duursma-mindfulness-podium-zuidhaege-assen-cursus

Aanmelden

Mail Ita via de aanmeldknop hieronder
Meld aan

Mindfulness

Cursus Mindfulness van Ita Duursema | Woensdag van 9.00 tot 11.00 uur

Heb je al van alles geprobeerd om meer ontspannen door het leven te gaan? Dat je je eigen leven leidde in plaats van ‘geleefd te worden’? Misschien heb je al talloze manieren geprobeerd om te ontspannen, maar merk je telkens weer dat je terugvalt in oude gewoontes. Aandachttraining is een andere benadering: hier ga je juist naar het moment van de stresservaring toe en stel je je er helemaal voor open.

Natuurlijk doe je dat niet ongetraind. Samen met Ita Duursema, een ervaren begeleider, train je gedurende acht wekelijkse sessies van 2,5 uur en een extra oefendag je ‘aandachtsspier’. Deze training vergroot je lichaamsbewustzijn, helpt je je eigen grenzen te begrijpen en laat je zien hoe je effectief met stress kunt omgaan. Genoeg om leven met aandacht een duurzame plek in je leefstijl te geven.

In een kleine groep van maximaal 8 deelnemers leer je een andere manier van in het leven staan. Je deelt inzichten en ervaringen met elkaar. Voordat je besluit tot deelname maak je kennis met elkaar en wissel je verwachtingen uit. Ook na afloop van de training kun je, als je dat wilt, individueel met Ita bespreken wat je aan de training hebt gehad. Het is geen snelle weg, het vraagt toewijding en discipline om te oefenen. Daarom biedt Ita altijd een serie lessen aan zodat je de gelegenheid hebt om ├ęcht te oefenen.

Cursustijden en aanmelden
De cursus start op woensdag 1 november 2023 en is wekelijks van 9.00 tot 11.30 uur. Meld je aan door Ita te mailen via itaduursema@gmail.com.

Over de docent
Met veel plezier verzorgt Ita al jaren cursussen bij Podium Zuidhaege. Persoonlijk heeft ze ontdekt
hoe behulpzaam het oefenen in Mindfulness kan zijn in het omgaan met zichzelf en met mensen in haar omgeving. Met aandacht bewegen, je grenzen respecteren en je bewustzijn van je ademhaling zijn volgens haar de basis voor een ontspannen geest in een ontspannen lichaam. Zo kun je stress en burn-out voor zijn en relaxter werken en leven.

ita duursma mindfulness podium zuidhaege assen edited

Contactgegevens
itaduursema@gmail.com
www.mindfulnesscentrumassen.nl

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou
han-mulder-cursus-fotografie-podium-zuidhaege-assen-kunsteducatie

Fotografie

Verken de wereld van fotografie met Fotoschool Asssen