fuentes-spaans-taalcursus-podium-zuidhaege-assen

Aanmelden

Schrijf je in via de aanmeldknop hieronder
Meld aan

Spaans

Leer Spaans met Fuentes | Diverse tijden

Ontdek de magie van de Spaanse taal met de cursussen van Fuentes bij Podium Zuidhaege in Assen! Of je nu een totale beginner bent of al wat ervaring hebt, Fuentes staat klaar om je de Spaanse taal in een lekker pittig tempo aan te leren.

Fuentes is een gerenommeerde Spaanse talenschool met een cursusaanbod in 30 steden in Nederland. Het doel van Fuentes is om je in hoog tempo goed Spaans te leren spreken. Dat werkt het beste onder begeleiding van een professionele docent, met modern lesmateriaal en samen met anderen. Volg één van de cursussen op locatie bij Podium Zuidhaege of online vanuit huis. Zo blijf je gemotiveerd en is Spaans leren veel leuker!

Bij Podium Zuidhaege biedt Fuentes cursussen Spaans voor beginners en gevorderden. Na inschrijving kun je gratis je lesboek downloaden via de website van Fuentes.

Aanmelden en lestijden
Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van de Spaanse taal? Meld je dan snel aan via de website van Fuentes. Hieronder lees je welke lessen op welke dagen plaatsvinden.

  • Spaans beginners 1: Elke dinsdag- en woensdagavond van 18.45 tot 20.00 uur.
  • Spaans beginners 2: Elke dinsdagavond van 20.15 tot 21.30 uur.
  • Spaans gevorderden: Elke woensdagavond van 20.15 tot 21.30 uur.


Contactgegevens
www.fuentes.nl

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten