liesbeth kloppenburg cursus podium zuidhaege assen

Aanmelden

Mail Liesbeth via contact@liesbethkloppenburg.nl of de knop hieronder
Meld aan

Stembevrijding

Onder leiding van Liesbeth Kloppenburg | Diverse tijden

Wat houdt de cursus in?
Liesbeth Kloppenburg’s aanpak is gebaseerd op verbinding met jezelf en leven naar je innerlijke stroom, wat centraal staat in haar begeleiding. Met de focus op je stem om de ziel te verklanken. Jouw stem laat horen wat er binnenin jou leeft. Het laat horen wanneer je in contact bent met jezelf of juist niet. En wat je stem hier vertelt, kun je vertalen naar het leven dat je leeft, iedere dag. Waar houd jij je in, waar ben je helemaal in verbinding met jezelf, waar houd jij je klein, waar maak jij je groot, etc. Het is een groot cadeau aan jezelf wanneer je meer bewustzijn krijgt op zowel je stem als je emoties. 

Lestijden en leeftijden
De cursus is voor iedereen boven de 18 jaar en tijden worden bepaald in overleg met de docent. Schrijf je in voor losse sessies of het traject “De stem van wie je bent” en begin jouw reis naar innerlijke bevrijding.

Biografie
Liesbeth is dé gids in jouw zoektocht naar zelfontdekking. Na vele jaren in het bedrijfsleven en een carrière als logopedist in het zieken- en verpleeghuis, ontdekte ze haar roeping in Stembevrijding. Kloppenburg had het verlangen om met mensen te werken en besloot een coachopleiding te volgen. Met veel kennis begeleidt Liesbeth mensen naar een vrijer, kloppend leven. Haar passie is om bewustzijn te creëren, met de stem als instrument. 

liesbeth kloppenburg cursus podium zuidhaege assen


www.liesbethkloppenburg.nl

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten