nino-natroshvili-vioolles-podium-zuidhaege-assen-kunsteducatie-cursussen

Aanmelden

Mail Nino via onderstaande aanmeldknop
Meld aan

Viool

Vioollessen van Nino Natroshvili | Donderdag vanaf 15.30 uur

Ontdek de magie van de viool met de lessen van Nino Natroshvili bij Podium Zuidhaege! In deze lessen word je zowel muzikaal als technisch begeleid om je spel naar een hoger niveau te tillen. Het maakt niet uit of jong of oud, beginner of gevorderde bent; iedereen is welkom.

Nino is gepassioneerd om je niet alleen te leren hoe je tijdens de les vooruitgang boekt, maar ook om je te begeleiden bij effectief thuis studeren. Zo haal je het beste uit jezelf en groei je het hardst. Omdat (samen) muziek maken één van de meest plezierige dingen is om te doen, staat dat als middelpunt in de lessen.

Aanmelden
Nino geeft iedere donderdag vanaf 15.30 uur les bij Podium Zuidhaege. Meld je aan door een mail te sturen naar natroshvili17@gmail.com 

Over de docent
Nino studeerde aan het conservatorium van Utrecht. Na haar bachelorstudie klassieke viool volgde ze haar passie voor oude muziek en behaalde ze een dubbele master in zowel de klassieke als barokviool. In deze opleiding heeft ze verschillende speelstijlen en technieken geleerd die ze op haar beurt weer overdraagt aan haar leerlingen.
Nino is werkzaam als freelancer en speelt in verscheidene orkesten in binnen- en buitenland. Met haar ensemble ‘Da Vida’ speelt ze een mix van wereld- en oude muziek. Het ensemble is actief in het noorden, bestaande uit een zangeres, een luit en twee violen.

nino natroshvili vioolles podium zuidhaege assen cursussen kunsteducatie edited

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten