Aanmelden

Mail Arowak Dance Centre via de aanmeldknop hieronder
Meld aan

Arowak Dance Centre

Volg danslessen bij Arowak Dance Centre | Diverse tijden

Wil jij de juiste basis en mogelijkheden krijgen om bijvoorbeeld door te groeien naar een dansopleiding? Is dansen jouw hobby en wil je verschillende technieken en choreografieën aanleren? Dan is Arowak Dance Centre de plek voor jou!

Al ruim 10 jaar geeft eigenaar, choreograaf en docent Ramon Arowak les aan verschillende groepen en is hij coach van meerdere wedstrijdteams. Hij heeft een getalenteerd en ervaren docententeam samengesteld die klaarstaan om jou de meest uiteenlopende lessen te bieden.

Het doel van mijn lessen is niet om mijn leerlingen simpelweg de pasjes van een choreografie aan te leren. Mijn leerlingen moeten de muziek voelen. Flowen en grooven. Die feeling, dat is belangrijk. Dat is het verschil dat ik met mijn dansschool maak.

Lestijden en aanmelden
Bij Arowak Dance Centre kun je terecht voor lessen Modern, K-Pop, Commercial, Dancehall, Breakdance, Female/Heels, Hiphop en natuurlijk de wedstrijdteams. Bekijk het volledige rooster op de website van Arowak Dance Centre. Iets voor jou? Meld je dan aan door een mail te sturen naar arowakraej@gmail.com.

Contactgegevens
arowakraej@gmail.com
www.arowakraej.wixsite.com/my-site

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten