Aanmelden

Mail Jantien via onderstaande aanmeldknop
Meld aan

Ateliergroep

Lessen in de Ateliergroep van Jantien de Boer | Donderdag van 9.30 tot 12.00 uur

Schilder je al langer en ben je nu klaar om een stap verder te gaan? Dan is de Ateliergroep van Jantien de Boer precies iets voor jou!

Jantien is de mentor die jou begeleidt om verder te groeien als kunstenaar. Ze geeft je technische aanwijzingen en inspiratie om je eigen creatieve pad te vinden, en laat je daarin altijd trouw blijven aan je eigen stijl. Ze helpt je beeld of woord te geven aan wat jij wil uitdragen met je kunst. Samen gaan jullie op zoek naar welke mooie en interessante dingen je nog meer met je schilderijen kunt zeggen.

Je kunt je atelierlessen je zien als een verlengstuk van je eigen schilderpraktijk. Je schildert er in een inspirerende, gezellige en kleine groep gelijkgestemden aan je eigen oeuvre. Jantien staat je bij in jouw proces en help je jouw eigen stem en visie uit te dragen, zodat je vol zelfvertrouwen in je makerschap staat en weet dat wat je maakt uit je hart komt.

Lestijden en aanmelden
De lessen van de Ateliergroep zijn vanaf 2024 elke donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur, met uitzondering van de schoolvakanties. Een cursusblok bestaat uit 15 lessen en kost € 375,-. Je schildert met je eigen materiaal. Schilderezels zijn aanwezig.

Over de docent
Sinds 2013 heeft Jantien vele schilders opgeleid. Na haar afstuderen aan de Klassieke Academie, waar ze is opgeleid door o.a. Sam Drukker, Matthijs Röling en Henk Helmantel, werd ze zelf docent aan deze figuratieve schildervakschool. Ze gaf er zes jaar lang lessen modelschilderen, portretschilderen, kunstbeschouwing en beroepsvoorbereiding. Ook was ze de mentor van masterstudenten. Naast haar werk voor de Klassieke Academie heeft ze schilderworkshops gegeven op mooie locaties als het Fries Museum. Vanaf 2024 geeft ze schildercursussen in Podium Zuidhaege.

Les van Jantien de Boer 2017 edited

Contactgegevens
jantiendeboer2@gmail.com
www.jantiendeboer.com/cursus/

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten