Aanmelden

De kosten voor de cursus zijn €75,-. Opgeven kan bij Jeanet Landman door haar te mailen via jestola@xs4all.nl of te bellen naar 06-13590459.
Meld aan

Basiscursus Vertellen

Leer vertellen met Engbert de Leeuw en Jeanet Landman | Donderdag van 20.00 tot 22.00 uur

Zolang de mensheid bestaat, vertellen we elkaar verhalen. Verhalen zorgen voor verbinding, herkenning en inspiratie. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat mensen naar jou luisteren, hoe kun je ze meenemen in jouw verhaal? Vertelgroep de Verhalenhoed biedt een Basiscursus Vertellen aan om je te helpen stappen te zetten op het vertel pad.

Over de cursus
In de cursus staat het plezier van vertellen centraal. Met behulp van een aantal basistechnieken helpen we je een betere verteller te worden. Je leert over de opbouw en inhoud van een verhaal en we gebruiken oefeningen uit het theater om beter te kunnen presenteren. Iedere deelnemer gaat daadwerkelijk aan de slag met vertellen.

Vertelervaring is niet nodig om deze cursus te kunnen volgen. De cursus verwelkomt graag leerkrachten, (groot)ouders, stadsgidsen en anderen die regelmatig voor een groep iets mogen zeggen. Maar natuurlijk ook alle liefhebbers van verhalen. 

Data, tijden en kosten
De cursus bestaat uit drie avonden, donderdag 15 en 29 februari en 14 maart en wordt gegeven in Podium Zuidhaege in Assen van 20:00 tot 22:00 uur. 

De cursus wordt gegeven door twee ervaren vertellers, Engbert de Leeuw en Jeanet Landman. De kosten voor de cursus zijn €75,00.

Aanmelden
Aanmelden kan bij Jeanet Landman via de mail jestola@xs4all.nl of telefonisch via 06-13590459.

Meedoen met vertelgroep de Verhalenhoed
Heb je de smaak te pakken gekregen? Dan kun je verder binnen onze vertelgroep, die één keer per maand bijeen komt om verhalen te oefenen en elkaar feedback te geven. De vertellers van de Verhalenhoed vertellen in Vertelcafé Assen elke maand in Podium Zuidhaege, bij het Duurzaamheidscentrum, tijdens het Verhalenweekend van Marketing Drenthe, op festivals en op uitnodiging op vele andere plekken. 

Voor meer informatie over de Verhalenhoed ga naar de website www.verhalenhoed.nl

foto hoedjes PZ kleur 1

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra