Cursus Beeldhouden Podium Zuidhaege Assen

Aanmelden

Meld je aan door een mail te sturen naar houtenziel@gmail.com of via de knop hieronder
Meld aan

Houtbewerking

Hout & Ziel door Anette Ebert | Vrijdag van 14.30 tot 17.00 uur

Wat houdt de cursus in?
Annette van Hout & Ziel biedt met haar cursus alles wat je moet weten over de wereld van het houtsnijden. Van een eerste idee tot het eindresultaat begeleidt Anette je stap voor stap. Leer de kunst van het zagen, gutsen en hameren en laat jouw houtwerk tot leven komen. Tijdens deze cursus leer je risico’s nemen en fouten maken, ofwel: het onverwachte omarmen, want dat is waar houtbeeldhouwen bij Hout & Ziel om draait. 

Biografie
Maak kennis met Anette Ebert – een Duitse kunstenaar met een passie voor houtbeeldhouwen. Anette heeft haar opleiding houtbeeldhouwen in Duitsland afgerond en woont inmiddels al 4 jaar in het mooie Assen. Hier biedt Zuidhaege haar de gelegenheid om beeldhouwlessen voor cursisten te verzorgen. Hout, een levendig en uitdagend materiaal, vormt de basis van haar enthousiasme. Ebert geniet ervan en de deelnemers van haar cursus ervaren dat ook. Naast haar zelfstandige werkzaamheden is deze beeldhouwster ook betrokken bij verschillende scholen en instituten. 

Lestijden of proefdraaien? 
Wil je het eerst proberen voordat je zeker weet of je je aanmeldt voor Anette haar cursus?? Ebert biedt altijd een gratis proefles aan! De cursus vindt om de week plaats op vrijdag van 14.30 tot 17.00 uur. 

Contactgegevens
www.houtenziel.nl
0642734767
houtenziel@gmail.com

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten