dans-op-recept-dansles-parkinson-podium-zuidhaege-assen

Aanmelden

Mail Dans op Recept via onderstaande aanmeldknop of bel naar 06-25190035. 
Meld aan

Dans op Recept

Onbeperkt dansplezier voor iedereen | Vrijdag van 15.30 tot 16.30 uur

Dans op Recept is onbeperkt dansplezier voor iedereen. Iedere maandagochtend staat Miranda van Toor bij Podium Zuidhaege klaar voor de wekelijkse dansles voor mensen met Parkinson. Mantelzorgers, vrienden en familie mogen ook meedansen. Iedereen is welkom, ook als je in een rolstoel zit of met een rollator loopt.

De ervaren docenten van Dans op Recept hebben in samenwerking met Revalidatie Friesland een uniek lesprogramma ontwikkeld voor mensen met Parkinson. Danservaring is niet nodig; het draait allemaal om het delen van plezier en het vinden van ontspanning in de lessen.

Lestijden en aanmelden
De lessen van Dans op Recept zijn iedere vrijdag van 15.30 tot 16.30 uur. Voorafgaand aan de les is er vanaf 15.00 uur een gezellig koffiemoment. Wil je deelnemen aan een proefles of heb je vragen? Neem dan gerust contact op via contact@dansoprecept.nl of bel 06-25190035. 

Over de docent
Miranda van Toor is dansdocent en -maker. In 2005 behaalde ze haar Bachelor of Dance aan de dansacademie in Arnhem. Sinds 2018 geeft Miranda met veel plezier en passie Dans op Recept-lessen. In 2021 rondde ze haar master Kunsteducatie aan de Hanzehogeschool in Groningen af.
Miranda: “Plezier en ontspanning staan voorop in mijn lessen. Ik vind het mooi dat ik mijn passie voor dans kan inzetten bij het lesgeven aan mensen die daar veel baat bij hebben. De wekelijkse lessen geven positieve energie aan de cursisten en daar word ik blij van.”

Foto: Christian Kamminga

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten