podium zuidhaege assen cursus edelsmeden david kerkhof

Aanmelden

Mail David via de aanmeldknop hieronder
Meld aan

Edelsmeden

Leer edelsmeden van David Kerkhof | Diverse tijden

Leer edelsmeden van David Kerkhof! Een cursus voor zowel beginners als voor wie al wat ervaring heeft. In een goed uitgerust lokaal worden aan de hand van praktijkopdrachten de benodigde basistechnieken aangereikt. Met deze technieken kun je op je eigen tempo steeds andere en moeilijkere ontwerpen uitvoeren. De cursus besteedt ook aandacht aan ontwerpen, het tekenen ervan, de maatvoering en het leren nauwkeurig te werken. In de cursus maak je sieraden of objecten in metaal. Zowel de beginner als de gevorderde kan met de mogelijkheden, die hij of zij heeft, een eigen idee tot kunstwerk(je) maken.

Lestijden
– Maandag van 19.30 tot 22.00 uur
– Dinsdag van 19.30 tot 22.00 uur

De cursus edelsmeden wordt naast David Kerkhof ook door Willem Tredgett gegeven. Willem geeft elke woensdagavond les. Komt de woensdag je beter uit? Klik hier voor Willems contactgegevens. Beide docenten zijn ervaren edelsmeden met veel ervaring in het lesgeven.

Over de docent
David Kerkhof is goud- en zilversmid van beroep. Hij studeerde aan de MTS Vakschool Schoonhoven in de richtingen Goudsmeden en Zilversmeden. 12 jaar lang runde hij zijn eigen edelsmederij en daarvan uit is hij les gaan geven. Zijn passie vindt hij in een werkplaatsomgeving waar hij enthousiastelingen en hobbyisten de kneepjes van het vak leert. Sinds 2003 is hij in het verlengde van zijn vak ook werkzaam als dwarsfluitenbouwer.

david kerkhof cursus edelsmeden podium zuidhaege assen edited

Contactgegevens
06 – 28 03 15 54
kerkhofd@gmail.com
www.davidkerkhof.nl

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten