giovanni timmermans drumschool daisybell drumles podium zuidhaege assen 1

Aanmelden

Mail Giovanni via de aanmeldlink hieronder
Meld aan

Drums

Drumles van Drumschool Daisybell | Diverse tijden

Ben je altijd al gefascineerd geweest door het krachtige ritme van de drums? Meld je dan aan voor de drumlessen van Drumschool Daisybell bij Podium Zuidhaege! Docenten Giovanni Timmermans en Stefan Schmohl helpen je je drumtalent te ontketenen en je passie voor muziek te verkennen.

Of je nu een complete beginner bent die nog nooit een drumstok heeft vastgehouden, of een doorgewinterde drummer die op zoek is naar verfijning; de drumlessen passen zich aan jouw niveau en wensen aan. Er wordt gewerkt met een eigen lesmethode die je de tools biedt om jouw drumskills naar een hoger niveau te tillen. In de eerste periode wordt veel aandacht besteed aan slagtechnieken, speelhouding en muzikaliteit. Vandaaruit wordt het lesprogramma aangevuld met muziek naar eigen smaak. Terwijl je je vaardigheden ontwikkelt, staat genieten van en het plezier in het drummen altijd voorop.

Leerling Teun vertelt: “Giovanni geeft goed les en is ook heel aardig maar soms ook streng. Maar dat is dan meestal wel nodig want 10 jongens les geven is ook best zwaar. Ik heb ook samen les met een vriend van mij en dan gaan we vaak op het drumstel en dat vind ik het leukst om te doen. Giovanni is gewoon de leukste en de beste drumleraar die je maar kan hebben.”

Lestijden
De drumlessen zijn op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag voor leerlingen vanaf 8 jaar oud. Tijden spreek je in overleg met de docenten af.

Over de docenten

Giovanni Timmermans is de eigenaar van Drumschool Daisybell. Op 10-jarige leeftijd begon hij met drummen. Toen hij 15 was, werd hij Nederlands kampioen in de hoogste afdeling met het bespelen van de kleine trom. Dat was het moment dat hij wist dat drummen zijn beroep zou worden.
In 1995 studeerde hij af aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Tijdens en na zijn opleiding heeft hij veel ervaring opgedaan in orkesten en bands. Zo speelde hij in Woody Wiss, Hooked on Red, Diep Triest II en Swing It Out. Naast freelance-werk speelt hij nog regelmatig in Double Jazz.

giovanni timmermans drumschool daisybell drumles podium zuidhaege assen

stefan schmohl drumschool daisybell assen drumles podium zuidhaege edited

Ook Stefan Schmohl begon al op vroege leeftijd met drummen. Voordat hij zijn vakopleiding in de richting muzikant aan het Noorderpoort College in Groningen volgde, heeft hij jarenlang bij Drumschool Daisybell les van Giovanni gehad. Stefan is een gedreven docent die met veel passie muziek maakt en dit overbrengt aan zijn leerlingen. Daarnaast speelt hij in diverse bands zoals de Robbie Williams Tribute Band, de Hitsklappers en Freddy Labots.


Contactgegevens
Telefoon: 06-24335500
Email: giovannitimmermans@me.com

Zie Giovanni hier in actie!

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten