Aanmelden

Mail Tim via de aanmeldknop hieronder
Meld aan

Drumles en slagwerkles

Door Tim Vriesema | Diverse tijden

In Tim Vriesema’s drumlessen staat jouw muzikale voorkeur centraal. Hij gebruikt lesboeken met meespeelliedjes als leidraad, waarbij ritmes worden aangeleerd die vervolgens toegepast worden op popnummers van bijvoorbeeld YouTube. Tim legt de focus op een gebalanceerde lesopbouw: van het aanleren van basis en techniek tot het spelen van liedjes die jou persoonlijk aanspreken. Hij let nauwlettend op houding, techniek en klankkwaliteit tijdens het drummen. De lessen zijn praktisch, inspirerend en vooral gericht op wat jij leuk vindt.

Lestijden
De drumlessen zijn toegankelijk voor een brede leeftijdsgroep, van 6 tot 80 jaar. Tim is beschikbaar op zowel maandag als dinsdag gedurende de hele dag. De exacte lesuren kunnen worden gepland in overleg met de docent.

Over de docent
Tim is afgestudeerd in 2006 als slagwerker aan het conservatorium in Zwolle en heeft ruime ervaring in het geven van drumlessen. Zijn enthousiaste begeleiding richt zich op zowel beginners als gevorderden, variërend in leeftijd van 6 tot 80 jaar. Met veel plezier deelt hij zijn kennis ook met mensen met een beperking. Tim, die in diverse bandjes speelt, waaronder een countryband en feestband, is regelmatig te vinden op het podium. Hierdoor, maar ook dankzij de grote hoeveelheid workshops die hij geeft, is hij dé cursusleider als het aankomt op slaginstrumenten. Naast het drumstel zijn andere slagwerkinstrumenten zoals de djembé, cajon en marching snare onderdeel van zijn lesaanbod.

drumschool vriesema cursus podium zuidhaege assen

Contactgegevens Drumschool Vriesema
06 – 10 90 49 82
drumschoolvriesema.nl
info@drumschoolvriesema.nl

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten