else-marijke-schot-keyboardles-pianoles-podium-zuidhaege-assen

Aanmelden

Mail Else Marijke via de aanmeldknop hieronder
Meld aan

Piano en keyboard

Pianoles & keyboardles door Else Marijke Schot | Diverse tijden

Ben je geïntrigeerd door de klanken van de piano en het keyboard? Dan zijn de lessen van Else Marijke Schot bij Podium Zuidhaege net iets voor jou! Met haar passie voor lesgeven en jarenlange ervaring biedt Else Marijke een unieke cursus aan die zowel beginners als gevorderden inspireert.

Else Marijke staat bekend om haar speelse en verrassende lesmethodes. Ze begeleidt haar leerlingen graag in het ontdekken en vormgeven van hun eigen talent in muziek. Haar hart gaat uit naar het lesgeven aan jonge kinderen, maar ook jongeren, volwassenen en ouderen kunnen bij haar terecht. Iedereen vanaf 5 jaar oud kan zich opgeven, beginnend of gevorderd. Getalenteerde leerlingen begeleidt ze graag naar festivals of het conservatorium.

Lestijden
– Dinsdag van 14.00 tot 20.00 uur
– Woensdag van 12.15 tot 14.45 uur
– Donderdag van 14.00 tot 19.30 uur
De exacte lestijden stem je in overleg met de docent af.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om mee te spelen? Maak dan kennis met Else Marijke door middel van een gratis proefles. Stuur een mailtje naar e.m.schot@hetnet.nl of bel naar 06-22117497.

Over de docent
Else Marijke Schot studeerde piano aan het Gronings Conservatorium en keyboard aan het Alkmaars Conservatorium. Naast de keyboard en de piano, speelt Else Marijke ook viool, Keltische harp en componeert ze. Al meer dan 30 jaar geniet zij van het doorgeven van muziek: op muziekscholen, in haar eigen praktijk, op basisscholen, in kinderdagverblijven en op peuterspeelzalen.

Verder heeft Else Marijke een bevoegdheid AMV (Algemene Muzikale Vorming) en houdt ze zich bezig met een breed scala aan muzikale projecten. Zo begeleidt ze schoolprojecten als ‘Zoek je instrument’, ‘Toetsenkids’ en ‘Ukulele spelen en zingen’.

Contact
e.m.schot@hetnet.nl
06-22117497

else marijke schot keyboardles pianoles podium zuidhaege assen 2

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten