ita-duursma-mindfulness-mindful-yoga-podium-zuidhaege-assen-cursus

Aanmelden

Mail Ita via onderstaande aanmeldknop
Meld aan

MindfulYoga

MindfulYoga door Ita Duursema | Donderdag van 19.00 tot 20.00 uur

Is een 8-weekse Mindfulnesstraining voor jou nog een brug te ver? Of heb je al eens een Mindfulnesstraining gevolgd en ben je op naar een manier om je beoefening te onderhouden? Dan is een uurtje MindfulYoga per week een ideale mogelijkheid.

Met aandacht bewegen, je grenzen respecteren en bewust zijn van je ademhaling. Dit is de basis voor een ontspannen geest in een ontspannen lichaam. Zo kun je stress en burn-out voor zijn en relaxter werken en leven. Door Mindful te bewegen komt er een heilzaam proces op gang van meer acceptatie en rust.

De les start met een korte zitmeditatie. Er volgen zittende, staande en liggende bewegingsoefeningen. Steeds met aandacht voor de ademhaling en alert op de grenzen die het lichaam aangeeft. In MindfulYoga beweeg je zonder prestatiedrang of competitie. Zodat je kunt ervaren hoe ontspanning voelt. Er wordt niet nagepraat in de groep en zo ga je ontspannen de rest van de dag in.

Cursustijden en aanmelden
MindfulYoga is op 14, (21 valt uit), 28 maart en 4, 11, 18 en 25 april van 19:00 tot 20:00 uur bij Podium Zuidhaege. De kosten voor de hele reeks zijn €57,- de kennismakingsles kost €10,-. Je kunt ieder moment instromen en betaalt dan de rest van het aantal lessen. Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden de deelnamekosten. Meld je aan door Ita te mailen via itaduursema@gmail.com.

Over de docent
Met veel plezier verzorgt Ita al jaren cursussen bij Podium Zuidhaege. Persoonlijk heeft ze ontdekt hoe behulpzaam Mindfulness kan zijn in het omgaan met alle menselijke ervaringen zoals stress op het
werk of in het gezin, het ouder worden en het leren hanteren van de emotionele reacties die deze situaties soms teweeg brengen. Door Mindful te bewegen komt er een heilzaam proces op gang van meer acceptatie en rust.

Untitled design 5

Contactgegevens
itaduursema@gmail.com

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten