saxofoonles cursussen astrid boekel podium zuidhaege

Aanmelden

Mail Astrid via de aanmeldknop hieronder
Meld aan

Saxofoon

Volg saxofoonles bij Astrid Boekel | Diverse tijden

Nieuw bij Podium Zuidhaege: de saxofoonlessen van Astrid Boekel! Altijd al saxofoon willen leren spelen? Geef je dan snel op voor deze te gekke cursus.

De saxofoon is (in vergelijking met andere houtblaasinstrumenten) een jong instrument. De Belgische uitvinder Adolphe Sax heeft het instrument uitgevonden in 1846, door een houten riet op een koperen mondstuk en instrument te plaatsen. De saxofoon hoor je in veel verschillende muziekstijlen: klassiek, pop, jazz, latin enz. Een veelzijdig instrument dus!

Als professioneel muzikant geeft Astrid individuele saxofoonlessen en groepslessen. In haar lessen komen verschillende skills aan bod zoals (blaas)techniek, muziektheorie en het belangrijkste: plezier in muziek maken! Je stemt de lessen samen af op het speelniveau en de muzikale wensen. Iedereen vanaf 8 jaar is welkom in de lespraktijk.

Ben je benieuwd wat voor instrument de saxofoon is? Vind je muziek maken fantastisch en wil je graag je skills verbreden of juist beginnen met saxofoonlessen? Neem dan contact op met Astrid via: astridboekel@hotmail.com

Foto Astrid Boekel

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten