sylvia dragtstra cursus schrijven podium zuidhaege assen (1)

Aanmelden

Mail Sylvia via de aanmeldknop hieronder
Meld aan

Schrijf!

Een breed aanbod aan schrijflessen door Sylvia Dragtstra | Diverse tijden

Heb je altijd al willen schrijven? Of ben je juist al veel bezig met schrijven? Wil je jouw liefde voor taal en verhalen verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor een van de schrijfcursussen van Sylvia Dragtstra! Alle cursussen zijn voor volwassenen, met en zonder schrijfervaring. Hieronder lees je meer over haar brede aanbod bij Podium Zuidhaege.

Schrijf! – Introductie
In deze stimulerende gratis proefles oefen je met schrijven via een opdracht en maak je alvast kennis met je docent Sylvia. Ben je na deze gratis les enthousiast geworden? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande schrijfcursussen die in september 2023 starten bij Podium Zuidhaege.

Kosten: gratis

Data en tijden:
– Vrijdag 8 september 14:30 – 16:30
– Vrijdag 8 september 19:00 – 21:00
– Woensdag 22 november 19.00 – 21.00

Schrijf! – Ritme vinden
Deze korte cursus is speciaal voor niet-schrijvende en niet-veel-schrijvende schrijvers. Voor creatieve mensen met de mooiste ideeën, die niet de tijd nemen om die ideeën om te zetten in fantasierijke verhalen of lezenswaardige blogs. In de lessen train jij je schrijfspieren met gerichte oefeningen. Dus wil je wel eens beginnen met schrijven, maar weet je niet hoe? Wil je je eigen schrijfritme vinden? Geef je dan op voor deze cursus.

Kosten: €175,- (6 lessen)

Startdata en tijden:
– Woensdag 19:00 – 21:30 (start 13 september 2023)
– Vrijdag 14:00 – 16:30 (start 8 september 2023 en 12 januari 2024)

Schrijf! – Creatief schrijven
Wil je meer ruimte maken voor je creativiteit en nieuwe inspiratie opdoen? Deze cursus creatief schrijven geeft je ruimte om je eigen creativiteit te ontwikkelen terwijl je schrijft, herschrijft en ideeën verzamelt. We beginnen we met wat er vooraf gaat aan het maken van een tekst: inspiratie. Hoe inspiratie ontstaat en wat jou inspireert. Hoe je begint met schrijven. En hoe je jouw idee omzet tot een tekst die een lezer graag leest. Welke ideeën bij welke vorm passen. Tijdens deze cursus schrijf je veel, zowel thuis als in de les. Je verlaat de les altijd met een hoofd vol ideeën en een opdracht voor de volgende les.

Kosten: €264,- (9 lessen)

Startdata en tijden:
– Woensdag 14:00 – 16:30 (start 6 september)
– Vrijdag 19:00 – 21:30 (start 12 januari)
– Woensdagavond 19:00 – 21:30 (start 28 februari)

Schrijf! – Klinkt als… poëzie
Wil jij de klassieke of moderne dichter in je zelf ontdekken? Of liever de spoken word artiest? In deze cursus ontdek en ontwikkel je een eigen poëtische stem. We beginnen we met wat er vooraf gaat aan het maken van een gedicht: inspiratie. Hoe  inspiratie ontstaat en wat jou inspireert. Hoe je begint met schrijven van je gedicht. En hoe je jouw idee omzet tot een gedicht wat een lezer aanspreekt. Welke taal, klank, welk ritme en welke vorm bij elkaar passen. Tijdens deze cursus schrijf je veel, zowel thuis als in de les. Je verlaat de les altijd met een hoofd vol poëzie en een opdracht voor de volgende les.

Kosten: €175,- (6 lessen)

Startdata en tijden:
– Vrijdag 14:00 – 16:30 (start 3 november)
– Woensdag 19:00 – 21:30 (start 13 december)

Schrijf! – Geschiedenis
Ben jij gegrepen door waargebeurde verhalen? Hou je van geschiedenis? Wil jij jouw geschiedenis, die van je stad of misschien dat van je huis opschrijven? Dan is Schrijf! Geschiedenis een inspirerende cursus voor jou. In de lessen verken je de stappen die nodig zijn om een de geschiedenis die jij voor ogen hebt op een aantrekkelijke manier op te schrijven. Je leert welke bronnen je nodig hebt om je verhaal te vertellen en hoe je die verwerkt in een verhaal. Tijdens deze cursus schrijf je veel, zowel thuis als in de les. Je verlaat de les altijd met een hoofd vol inspiratie en een opdracht voor de volgende les.

Kosten: €346,- (12 lessen)

Startdata en tijden:
– Vrijdag 19:00 – 21:30 (start 8 september)
– Woensdag 14:00 – 16:30 (start 29 november)

Aanmelden
Opgeven kan via contact@syld.nl. Zet in je bericht wie je bent, voor welke datum en voor welk tijdstip jij je opgeeft. Meer informatie nodig? Kijk op www.syld.nl/schrijf

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou
han-mulder-cursus-fotografie-podium-zuidhaege-assen-kunsteducatie

Fotografie

Verken de wereld van fotografie met Fotoschool Asssen