sylvia dragtstra cursus schrijven podium zuidhaege assen (1)

Aanmelden

Mail Sylvia via de aanmeldknop hieronder
Meld aan

Schrijf!

Een breed aanbod aan schrijflessen door Sylvia Dragtstra | Diverse tijden

Heb je altijd al willen schrijven? Of ben je juist al veel bezig met schrijven? Wil je jouw liefde voor taal en verhalen verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor een van de schrijfcursussen van Sylvia Dragtstra! Alle cursussen zijn voor volwassenen, met en zonder schrijfervaring. Hieronder lees je meer over haar brede aanbod bij Podium Zuidhaege.

Schrijf!

Korte en langere cursussen schrijven voor creatieve mensen met de mooiste ideeën, die niet de tijd nemen om die ideeën om te zetten in fantasierijke verhalen of lezenswaardige blogs. In de lessen train jij je schrijfspieren met gerichte oefeningen. Je krijgt ook feedback op je wekr. Dus wil je wel eens beginnen met schrijven, maar weet je niet hoe? Wil je je eigen schrijfritme vinden? Geef je dan op voor een cursus Schrijf! 

Lesdagen: woensdag en vrijdag 
Kosten en stardata en tijden: www.syld.nl/schrijf 

Aanmelden
Opgeven kan via contact@syld.nl. Zet in je bericht wie je bent, voor welke datum en voor welk tijdstip jij je opgeeft. Meer informatie nodig? Kennismaken kan een paar keer per jaar. Kijk op www.syld.nl/schrijf 

Sylvia Dragtstra (1975) is dichter en schrijver. Ze woont al sinds 1995 in de stad Groningen. Ze zegt ja tegen ieder leuk project dat langskomt. Ze schreef teksten voor een popkoor en een klassiek koor. Deze liedjes worden nog steeds uitgevoerd bij optredens van de koren. Ze maakte ruimtereizen op KidsLiteraturia van Noorderzon en startte een Droomfabriek waarin kinderen een droom voor zichzelf of voor een ander kunnen verzinnen en vormgeven. 

Ze staat graag op een podium of zich dat nou in een bejaardentehuis, patatzaak of stationshal bevindt. Haar gedichten worden bevolkt door drones, pinguïns, wolven en bakstenen. Ze zijn beeldend en abstract tegelijk. Zo probeert ze antwoord te geven op niet te beantwoorden vragen. Sylvia is sinds 2014 lid van de Dichtclub, die ze presenteert en waar ze iedere eerste woensdag van de maand gedichten voordraagt. 

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten