galyna aguf aquarellen kunsteducatie podium zuidhaege

Aanmelden

Mail Galyna via de aanmeldknop hieronder
Meld aan

Aquarelleren en tekenen

Door Galyna Aguf | Diverse tijden

Heb je altijd al willen leren hoe je prachtige kunstwerken kunt creëren met waterverf? Dan zijn de lessen van Galyna Aguf precies wat je zoekt! Stap in de wereld van aquarellen en laat je creativiteit de vrije loop.

Je krijgt les volgens de Klassieke Academische methode. Dat betekent dat er veel aandacht is voor de basistechnieken van de kunst. Galyna reikt jou de vaste wetten en regels van het tekenen en schilderen aan. Dat doet zij op een gevarieerde en toegankelijke manier, zodat de les interessant, leuk en leerzaam is. Met deze kneepjes van het vak, kan iedereen een bepaald niveau van tekenen en schilderen bereiken. Het wordt op deze manier gemakkelijker om tot een los en ruimtelijk schilderij te komen en om ook je eigen artistieke inbreng naar een hoger niveau te tillen.

Lestijden
– Dinsdag van 13.30 tot 16.00 uur – Aquarelleren
– Woensdag van 16.30 tot 18.00 uur – Aquarelleren/tekenen voor kinderen
– Donderdag van 10.00 tot 12.30 uur – Aquarelleren/tekenen
– Donderdag van 19.30 tot 22.00 uur – Portret/model

Over de docent
Galyna Aguf is opgeleid aan de Academie voor Beeldende Kunst en Architectuur te Kiev waar zij in 1982 cum laude afstudeerde. Ze werkt vooral vanuit de Klassieke Academische methode van tekenen en schilderen, met veel aandacht voor de basistechnieken. Haar passie ligt vooral bij aquarel schilderen met de nadruk op kijken, perspectief en de werking van licht en schaduw. Galyna is kaderlid van de International Watercolor Society Holland en exposeert haar eigen werk regelmatig in tentoonstellingen.

galyna aguf schilderen aquarellen cursus podium zuidhaege assen

Docent Galyna Aguf
06 – 576 55 269
galyna.aguf@gmail.com
www.aguf.nl

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten