mark-lisser-tekenles-schilderles-podium-zuidhaege-assen-2

Aanmelden

Mail Mark via de aanmeldknop hieronder
Meld aan

Tekenen en schilderen

Door Mark Lisser | Dinsdag van 19.30 tot 22.00 uur

Dompel jezelf onder in de wereld van beeldende kunst met de cursus tekenen en schilderen van Mark Lisser. Of je nu een beginner bent die de eerste stappen wil zetten in de kunstwereld, of een gevorderde kunstenaar die verlangt naar verdere verfijning; deze cursus biedt een inspirerend en uitdagend programma voor iedereen.

Het basisprogramma begint met tekenen, de basis van alle beeldende disciplines. Van eenvoudige objecten tot complexere vormen, Mark Lisser begeleidt je bij het ontdekken van de essentiële technieken. Leer om te gaan met perspectief, compositie, kleuren mengen en meer. De lessen vinden plaats in een stimulerende omgeving waarin je individueel en soms in groepsverband werkt, geïnspireerd door boeiende thema’s. Samen met Mark Lisser ga je op zoek naar jouw unieke artistieke passie en zet je zelfverzekerd stappen in de wereld van schilderkunst en tekenkunst.

Aanmelden
Mark geeft iedere dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur schilder- en tekenles bij Podium Zuidhaege. Meld je aan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar lisser.mark@planet.nl

Over de docent
Geboren in 1955 te Nijmegen, heeft Mark Lisser de kunstwereld verrijkt met zijn buitengewone talent en toewijding. In 1979 studeerde hij af aan de Kunstacademie Minerva in Groningen, waar hij zijn artistieke fundament legde. Sinds 1982 is hij werkzaam als schilderdocent. Hij geeft teken- en schilderles aan particulieren van allerlei leeftijden en teken- en schilderles in het basisonderwijs. Mark is lid van het Drents Schildersgenootschap en behoort hier tot de quasirealisten.

mark lisser tekenles schilderles podium zuidhaege assen


Contact
Mark Lisser
06-18239338
lisser.mark@planet.nl

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten