Aanmelden

Benieuwd naar de lessen? Meld je aan voor een gratis proefles via els@veltheer.nl!
Meld aan

Viool- en altvioollessen

Viool- en altvioollessen van Els Veltheer | Donderdag van 14.00 tot 18.30 uur

Ben je op zoek naar goede vioollessen en de mogelijkheid om in een strijkensemble mee te kunnen spelen, dan ben je bij Els Veltheer aan het goede adres. Els geeft al jaren zowel viool- als altvioollessen en leidt het bloeiende strijkorkest DSE (DrentsStrijkEnsemble).

Muziektheorie is een onderdeel van de lessen, net als aandacht voor pijnklachten die gerelateerd zijn aan het vioolspelen. Voor dit laatste kunnen ook niet leerlingen bij Els terecht om in één of twee losse lessen achter de oorzaak van de klachten te komen en indien gewenst advies te krijgen over een alternatieve vioolhouding. De lessen van Els kennen een veilige en ontspannen sfeer. Dit zijn volgens haar essentiële voorwaarden om optimaal te kunnen functioneren. Zij vindt het belangrijk om belangstellenden voor haar vioollessen eerst in een kosteloze proefles te leren kennen.

Over Els
Els heeft de vioolstudie gedaan in Zwolle en Groningen, waarna zij het lesgeven is gaan combineren met het als freelancer spelen in diverse orkesten en kleinere ensembles. Al 30 jaar zit Els in het vak als viooldocent en inmiddels 13 jaar als altviool docent. Zij begon als docent bij muziekscholen, maar is sinds 2010 eigenaar van muziekschool “Het Strijkersgilde”. Buiten het verzorgen van viool- en altviool lessen en het leiden van DSE is zij concertmeester van Cantatecollectief “Ewiges Feuer”. Els heeft zich voor dit ensemble geschoold tot barokvioliste.

Les informatie

  • Lesdag: donderdag van 14.00 tot 18:30 uur.
  • Voor de les geldt een minimumleeftijd van 6 jaar.

Meer informatie over Els Veltheer is te vinden op de website www.hetstrijkersgilde.nl

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten