liesbeth korpershoek podium zuidhaege assen zangles

Aanmelden

Mail Liesbeth via de aanmeldknop hieronder
Meld aan

Zang

Zanglessen van Liesbeth Korpershoek | Dinsdag tussen 13.00 en 19.00 uur

Ben je gepassioneerd over zingen en wil je je vocale talenten naar een hoger niveau tillen? Dan zijn de zanglessen van Liesbeth Korpershoek de perfecte keuze voor jou!

Liesbeth zet haar kennis en ervaring in om samen met jou je stem te ontwikkelen en te verfijnen. Of je nu een beginner bent die de basis van zang wil leren of een gevorderde zanger die grenzen wil verleggen, de zanglessen zijn op maat gemaakt voor alle niveaus. 

De zanglessen zijn om de week op dinsdag tussen 13.00 en 19.00 uur voor leerlingen vanaf 14 jaar oud. Neem contact op met Liesbeth door een mailtje te sturen naar liesbeth.korpershoek@gmail.com.

Vanaf 2024 breidt Liesbeth haar lessen uit met diverse workshops in zingen en spreken. Houd deze website in de gaten voor updates!

Over de docent
Liesbeth Korpershoek is zangeres, zangpedagoog en logopedist. Ze studeerde jazz- en klassieke zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In 1999 behaalde ze er cum laude haar master met een didactische aantekening. Ze zong in vele producties en heeft jaren lang haar eigen jazz quintet LKQ gehad waarmee ze door binnen- en buitenland toerde en een aantal platen in eigen beheer mee maakte.

liesbeth korpershoek zangles podium zuidhaege assen edited 1


Foto: Marjan Louwes

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten