zing-je-fit-podium-zuidhaege-assen

Aanmelden

Mail Vaart Welzijn via de aanmeldknop hieronder
Meld aan

Zing je Fit

Combinatie van zingen en bewegen | Woensdag van 10.30 tot 11.30 uur

Wist je dat de combinatie van zingen en bewegen een positieve werking heeft op je hersenen? Aarzel daarom niet langer en doe mee aan Zing je Fit bij Podium Zuidhaege in Assen!

De Zing je Fit-lessen zijn speciaal ontworpen voor mensen met Parkinson, Reuma, post-COVID, MS en andere uitdagingen. Ontdek hoe de combinatie van zingen en bewegen niet alleen je lichaam, maar ook je geest kan versterken. Tijdens het zingen komen stoffen vrij die pijn onderdrukken en een geluksgevoel stimuleren. Er wordt zowel zittend als staand van bekend repertoire gezongen, gerekt, gestrekt en bewogen. Het is een gevarieerde en stimulerende ervaring die je welzijn zal bevorderen.

Lestijden en aanmelden
De lessen vinden elke woensdag van 10.30 tot 11.30 uur plaats in de H.P. Keuningzaal bij Podium Zuidhaege. Kom je vrijblijvend een keer meedoen? Mail naar mbvo-seniorensport@vaartwelzijn.nl of bel 06-51178679.

Over de docent
De lessen worden gegeven door Marie-José Coppes, een ervaren koordirigente. Ze heeft diverse trainingen gevolgd, waaronder bij Andrew Greenwood, die samenwerkt met professor Erik Scherder, bekend van televisie. Marie-José heeft de kennis en passie om je te begeleiden op je reis naar welzijn door muziek en beweging.

Contactgegevens
Vaart Welzijn /Esther de Hesse / 06 511 786 79
mbvo-seniorensport@vaartwelzijn.nl

Andere cursussen

Misschien ook iets voor jou

Inclusiedans

Inclusiedans met Jildau Kooistra en Esther Pompstra

Ballroom

Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten